• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

سوپر ویزای کانادا برای والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ

تعداد بازدید: 2570

اطلاعاتی درباره ی سوپر ویزای والدین و پدربزرگ و مادربزرگ

سوپر ویزای کانادا برای والدین ، با شرایط و مجوز یک بار ورود یا چند بار ورود به بازدیدکنندگان اجازه می دهد تا برای مدت بیش از دو سال در کانادا بمانند.

 

جهت درخواست سوپر ویزا مربوط به والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ باید:

  • یکی از فرزندان یا نوه‌های شما شهروند دائم کانادا باشند یا اقامت دائم داشته باشند.
و اجازه داشته باشند که
  • به کانادا وارد شوند و شرایط خاص دیگری را نیز دارا باشند.

توجه: شما در این درخواست نمی‌توانید همراه داشته باشید. فقط همسر قانونی شما می‌تواند به همراه این ویزا با شما سفر کند.

افسران اداره مهاجرت برای تصمیم گیری در مورد پرونده شما شرایط بسیاری را در نظر می‌گیرند. باید یک بازدیدکننده واقعی باشید و قصد ماندن در کانادا را نداشته باشید و در پایان اعتبار ویزای خود، خاک کانادا را ترک کنید. افسر اداره مهاجرت این نکات را در بررسی درخواست شما مد نظر قرار می‌دهد.

  • تعلقات شما در کشورتان،
  • هدف از سفر ،
  • خانواده و متعلقات مالی شما،
  • ثبات اقتصادی و سیاسی کشور شما، و
  • دعوتنامه ای که از سوی فردی در کانادا دریافت کرده اید.

همچنین باید:

  • ثابت کنید که فرزند یا نوه شما در کانادا از حداقل درآمد تعیین شده برخوردار است.

جدول حداقل درآمد(LICO)

تعداد افراد خانواده حداقل درآمد لازم
۱ نفر( فرزند یا نوه شما) $۲۳,۸۶۱
۲ نفر $۲۹,۷۰۶
۳ نفر $۳۶,۵۲۰
۴ نفر $۴۴,۳۴۰
۵ نفر $۵۰,۲۹۰
۶ نفر $۵۶,۷۱۸
۷ نفر $۶۳,۱۴۷
بیش از ۷ نفر به ازای هر نفر $۶,۴۲۹
 این جدول هر سال بروز می شود.

  • یک بیانیه کتبی از فرزند یا نوه تان داشته باشید که نشان دهد او مخارج شما را بر عهده می‌گیرد.
  • باید بیمه پزشکی معتبر در کانادا برای مدت حداقل یک سال داشته باشید.
  • آزمایشات پزشکی اداره مهاجرت را انجام داده باشید.

همچنین لازم است بیمه درمانی به مدت حداقل یک سال برای افراد دعوت شده خریداری شود. انجام معاینات پزشکی نیز برای افراد دعوت شده لازم خواهد بود.

فهرست هزینه ها:

  • هزینه دولتی درخواست: ۱۰۰ دلار برای هر نفر
  • هزینه دولتی انگشت نگاری برای افراد ۸۰-۱۴ ساله: ۸۵ دلار
  • هزینه انجام معاینه پزشکی
  • هزینه خرید بیمه مسافری به مدت یک سال
  • هزینه حق المشاوره: ۳۰۰۰ دلار در سه بخش

 

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخذ سوپر ویزای کانادا هستید، امکان اخذ این نوع ویزا در کمترین زمان ممکن توسط ما براساس شرایط متفاوت شما وجود دارد و تمامی مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی رجیستر شده در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

 iranquebec@gmail.com

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: