ارزیابی عمومی رزرو وقت مشاوره

برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد

Prince Edward Island Provincial Nominee Program — Entrepreneur Stream

جزییات برنامه کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد

  • آشنایی با استان
  • شرایط مورد نیاز برنامه
  • مزایای برنامه
  • مراحل اقدام (پروسه / هزینه ها / زمان بررسی)
  • سوال و پاسخ

🔸آشنایی با استان پرنس ادوارد

جزیره پرنس ادوارد Prince Edward Island  کوچک ترین استان کانادا می باشدو در خلیج سنت لارنس در سواحل شرقی کانادا واقع شده‌است.نام این جزیره از پرنس ادوارد (۱۷۶۷–۱۸۲۰)، فرزند چهارم جرج سوم بریتانیا و پدر ملکه ویکتوریا گرفته شده‌است.

مساحت این استان۵,۶۶۰ km² و جمعیتی حدود ۱۵۰ هزار نفر دارد و اقتصاد آن بر پایه کشاورزی، ماهیگیری و توریسم است. بزرگترین شهر این جزیره و همچنین پایتخت آن، شهر شارلوت تاون است. 

آب وهوا در جزیره پرنس ادوارد تحت تأثیر آب های اطراف آن است با این حال زمستان نسبتا سرد است و تابستان ها دلپذیر می باشد. در ماه های جولای و اوگست میانگین دما به حدود °C23 می رسد.  


برنامه های کارآفرینی جزیره پرنس ادوارد شامل موارد زیر می باشد:

  • مالکیت ۱۰۰% یک بیزنس (Terminated)
  • مالکیت نسبی (Terminated)
  • اجازه کار

از سال ۲۰۱۸، استان پرنس ادوارد از بین برنامه های مختلف کارآفرینی فقط از برنامه اجازه کاراقدام به جذب مهاجر می نماید.

🔸شرایط مورد نیاز برنامه

  • دارایی خالص حداقل ۶۰۰ هزار دلار کانادا
  • حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • محدوده سنی ۲۱ تا ۵۹ سال در زمان اقدام
  • سابقه مدیریت و یا مالکیت بیزنس در سال های قبل
  • ارائه مدرک آیلتس حداقل ۴
  • تعهد به سرمایه گذرای حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا به مدت ۱۲ ماه از زمان ورود به پرنس ادوارد 
  • اداره بیزنس به مدت حداقل ۱۲ ماه در پرنس ادوارد

نکته: دارایی ها شامل املاک، حساب ها و سهام می باشد و نرخ محاسبه دلار کانادا بر اساس نرخ بانک مرکزی می باشد


🔸مزایا برنامه

  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • اخذ سریعتر اقامت دائم نسبت به برنامه های مشابه
  • امکان سفر اکتشافی به پرنس ادوارد که موجب آشنایی با استان پیش از مهاجرت خواهد شد. 
  • سیستم امتیازبندی ساده به طوری که اکثر متقاضیان امتیاز لازم را کسب خواهند کرد. 

🔸مراحل اقدام 

تعریف مراحل پس از تکمیل فرم ارزیابی ما در صورت واجد شرایط بودن با شما تماس خواهیم گرفت. پس از عقد قرارداد و مشاوره، لیست مدارک لازم به متقاضی ارایه می شود و اقدامات لازم جهت تشکیل پرونده صورت می گیرد.

پس از ثبت درخواست آنلاین، درصورت دریافت دعوتنامه و تایید درخواست از سوی استان، متقاضی به مصاحبه دعوت خواهد شد و بیزنس پلن خود را ارائه می دهد. در صورت پذیرش توسط استان پرنس ادوارد، جهت دریافت ویزای کار اقدام خواهد شد. پس دریافت ویزای کار و ورود به پرنس ادوارد، درصورت رعایت تمام موارد توافق شده در روز مصاحبه، از سوی استان نامینیشن استانی دریافت خواهید کرد و می توانید جهت اخذ اقامت دائم کانادا اقدام کنید.

هزینه های دولتی بررسی پرونده

هزینه بررسی پرونده توسط اداره مهاجرت استان:
هزینه جهت بررسی پرونده از سوی استان پرنس ادوارد: ۱۰.۰۰۰دلارکانادا
درصورت عدم پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرت پرنس ادوارد، کل مبلغ بازگردانده می شود. درصورت انصراف تا قبل از دعوت شدن به مصاحبه، ۷،۵۰۰ دلار بازگردانده خواهد شد
هزینه های قابل پرداخت شامل هزینه حسابداری دارایی، ارزیابی مدرک تحصیلی، اخذ مدرک زبان

هزینه بررسی مدارک توسط اداره مهاجرت فدرال:
متقاضی اصلی: ۱۰۵۰ دلار کانادا | همسر: ۵۵۰ دلار کانادا | فرزند متقاضی: ۱۵۰ دلار کانادا
هزینه حق اقامت دائم کانادا:متقاضی اصلی: ۴۹۰ دلار کانادا | همسر متقاضی: ۴۹۰ دلار کانادا

مدت زمان پروسه

مدت زمان صدور ویزای کار از شروع کار بصورت میانگین ۱۲ الی ۱۶ ماه است. این زمان بر اساس تعداد پرونده و سایر موارد مورد تغییر است.


سوال و پاسخ

آیا فرزندان و همسر نیز شامل پرونده من می شوند؟

بله. در خصوص فرزند، چنانچه مجرد بوده و در زمان اقدام زیر ۲۲ سال سن داشته باشد بله و در غیر این صورت خیر.

آیا حضور متقاضی اصلی و خانواده در پرنس ادوارد الزامی است؟ 

متقاضی اصلی و همراهانش در طی مدت راه اندازی بیزنس باید حداقل ۲۷۴روز در سال در پرنس ادوارد حضور فیزیکی داشته باشند. در صورت تحصیل فرزند در مقطع کالج یا دانشگاه در خارج از پرنس ادوارد، نیاز به حضور ۲۷۴ روز برای او نمی باشد. فاصله


جهت ارزیابی و اطلاع از واجد شرایط شدن برنامه فرم رایگان ما را تکمیل نمایید.
error: Content is protected !!