• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال

    اقامت دائم کانادا - برنامه Express Entry فدرال 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک

    اقامت اتحادیه اروپا - کشور دانمارک 2016

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی

    اقامت موقت - ویزای دانشجویی کانادا

FAQ

تعداد بازدید: 12558

Frequently Asked Questions

کبک                                                                                         Quebec

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

حداقل شرایط لازم برای پذیرفته شدن در برنامه مهاجرتی استان کبک چیست؟

داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی در لیست رشته های کبک

داشتن حداقل یک سال سوابق کاری مرتبط با رشته تحصیلی

داشتن مدرک زبان فرانسه الزامی می باشید. دانستن زبان انگلیسی نیز یک مزیت محسوب می شود.

برای ارسال مدارک داشتن مدرک فرانسه و انگلیسی الزامی است؟

مدرک فرانسه: برای ارسال مدارک باید مدرک زبان فرانسه همراه سایر مدارک ارسال شود.

مدرک انگلیسی: بستگی به امتیاز رشته شما دارد اگر رشته شما ۱۲ یا ۱۶ امتیازی می باشد نیازی ندارید اما اگر رشته شما ۰ یا ۶ امتیازی می باشد به ارایه مدرک نیاز خواهید داشت.

به یاد داشته برای کسب نمره زبان فرانسه با انگلیسی باید مدرک ارایه دهید در غیر اینصورت نمره زبان مربوطه را کسب نخواهید کرد.

فهرست رشته‌های تحصیلی (در سیستم مهاجرت کبک) به چه منظور تنظیم شده است؟

این فهرست بر اساس نیازمندی‌های بازار کار کِبک تنظیم شده است و اداره مهاجرت کِبک براساس این فهرست افرادی را برای مهاجرت به کِبک انتخاب می‌کند که تحصیلاتی متناسب با تقاضای بازار کار این ایالت دارند. فهرست رشته های تحصیلی کبک را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

در سیستم امتیاز دهی کبک برای شروع پروسه به چه نمره ای نیاز است؟

یک متقاضی مجرد باید حداقل ۴۹ امتیاز برای تشکیل پرونده و ۵۵ امتیاز برای قبولی در روز مصاحبه کسب نماید. اگر متقاضی متأهل باشد باید حداقل ۵۷ امتیاز برای تشکیل پرونده و ۶۳ امتیاز در روزمصاحبه کسب نماید.

شانس خود برای مهاجرت به کِبک را چگونه می‌توانم ارزیابی کنم؟

شما می‌توانید به بخش ارزیابی رایگان وب سایت ما مراجعه کنید.

آیا می‌توانم قبل از مهاجرت به کِبک تحصیلات خود را ارزشیابی کنم؟

بله, به بخش ارزشیابی مدارک تحصیلی در وب سایت ما مراجعه نمایید.

هزینه دوره‌های آموزشی زبان فرانسه که توسط اداره مهاجرت کِبک برگزار می‌شود چه قدر است؟

دوره آموزش زبان فرانسه‌ که توسط اداره مهاجرت کِبک در کبک برگزار می‌گردد رایگان بوده و تازه واردان می‌توانند در این دوره شرکت کنند و امکان دریافت کمک‌ مالی بصورت ماهانه ۴۵۰ دلار در طی دوره آموزش زبان فرانسه نیز وجود دارد که دریافت آن به شرایط هر فرد (وضعیت قانونی اقامت، تعداد فرزندان، و سایر موارد) بستگی دارد

اقامت دائم کانادا چیست و چگونه تمدید می شود؟

پس ورود شما به کانادا بعد از ۳۰ روز کارت اقامت خود را دریافت میکنید و اقامت دائم در کانادا به شما اجازه می دهد که در هر نقطه از کانادا زندگی یا کار یا تحصیل نمائید و یا بدون محدودیت به کانادا مسافرت نمائید. اقامت دائم همراه با مسئولیت هایی است که در صورت رعایت نکردن آن می تواند اقامت دائم باطل شود.

هر فرد مقیم کانادا چنانچه در ظرف ۵ سال اعتبار اقامت خود ۲ سال آن را بدون توجه به  استمرار و یا منقطع بودن آن در کانادا سپری نماید اقامت او برای ۵ سال دیگر تمدید می شود . اقامت دائم می تواند هرچند بار تمدید شود و الزامی برای ترک کانادا و یا دریافت تابعیت اجباری آن نیست.

 

  فدرال

Federal

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

حداقل شرایط لازم برای پذیرفته شدن در برنامه مهاجرتی فدرال چیست؟

داشتن حداقل یک سال تجربه کاری

داشتن حداقل نمره ۶ در تمامی مهارت های IELTS

ارزیابی مدرک تحصیلی

تخصص من در لیست مشاغل آورده نشده است، چگونه میتوانم در برنامه مهاجرتی فدرال اقدام کنم؟

 لیست مشاغل نهایی و مورد تایید اداره مهاجرت کانادا در اوایل می ۲۰۱۳ اعلام شده است اگر تخصص شما در لیست مشاغل فدرا وجود ندارد نمیتوانید از این طرق اقدام نمایید. فهرست لیست مشاغل فدرال را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

برای ارسال مدارک داشتن مدرک انگلیسی الزامی است؟

ارسال مدرک ایلتس جنرال (حداقل ۶ در ۴ مهارت) به همراه سایر مدارک الزامی است.

 فهرست رشته‌های تحصیلی (در سیستم مهاجرت فدرال) به چه منظور تنظیم شده است؟

این فهرست بر اساس نیازمندی‌های بازار کار کانادا تنظیم شده است. فهرست لست مشاغل را می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

اقامت دائم کانادا  چگونه تمدید می شود؟

پس ورود شما به کانادا بعد از ۳۰ روز کارت اقامت خود را دریافت میکنید و اقامت دائم در کانادا به شما اجازه می دهد که در هر نقطه از کانادا زندگی یا کار یا تحصیل نمائید و یا بدون محدودیت به کانادا مسافرت نمائید. اقامت دائم همراه با مسئولیت هایی است که در صورت رعایت نکردن آن می تواند اقامت دائم باطل شود.

هر فرد مقیم کانادا چنانچه در ظرف ۵ سال اعتبار اقامت خود ۲ سال آن را بدون توجه به  استمرار و یا منقطع بودن آن در کانادا سپری نماید اقامت او برای ۵ سال دیگر تمدید می شود . اقامت دائم می تواند هرچند بار تمدید شود و الزامی برای ترک کانادا و یا دریافت تابعیت اجباری آن نیست.

 

ویزای تحصیلی

Study

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

حداقل شرایط برای گرفتن پذیرش از دانشگاه های کانادایی برای تحصیل در کانادا چیست؟

داشتن حداقل معدل ۱۴ برای مقاطع  دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس

مدارک زبان انگلیسی  IELTS 6.5  یا  TOEFL iBT 85  یا TOEFL Paper  ۵۶۳

چگونه می‌توانم با شرایط پذیرش و دوره‌های تحصیلی ارائه شده توسط کالج‌ها، دانشگاه‌ها و یا سایر موسسات آموزشی کانادا آشنا شوم؟

کانادا فرصت‌های مختلف و فراوانی را در اختیار دانشجویان خارجی قرار می‌دهد. کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۴۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۵۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند و استان کبک به نوعی بهشت دانشگاهی کانادا می‌باشد. تاکنون هزینه های تحصیلی در کبک به اندازه سایر استان‌ها کانادا بالا نمی باشد و حتی برای دانشجویان بین‌ المللی نیز می‌تواند مقرون به صرفه باشد. کمترین میزان شهریه در مقاطع مختلف در کانادا مربوط به دانشگاه های استان کبک است.فهرست نسبتا کاملی از کالج‌ها و دانشگاه‌های معتبر کانادا را می‌توانید در اینجا بیابید.

چگونه میتوانم برای ویزای اقامت موقت – دانشجویی  کانادا اقدام نمایم؟

- اخذ اقامت دائم کانادا پس از اتمام دوره تحصیل در کمتر از یکسال از طریق تجربه کاناداییویزای اقامت موقت سندی رسمی است که توسط یک دفتر ویزای کانادایی صادر می‌شود. این ویزا به یکی از صفحات پاسپورت الصاق می‌شود تا نشان دهد که دارنده پاسپورت مورد نظر واجد شرایط لازم برای ورود به کانادا و اقامت موقت در این کشور استو اطلاعت بیشتر وارد بخش ویزای دانشجویی شوید.

داشتن ویزای دانشجویی په مزایی یرای اقامت دایم کانادا دارد؟

پس از اخذ مدرک تحصیلی و اقامت ۲ سال در کانادا از امتیاز مدرک تحصیلی کانادایی و همچنین ۵ امتیاز اقامت موقت کانادا برای درخواست اقامت دائم برخوردار خواهید شد.

هزینه تحصیل و اقامت در کانادا برای افراد دانشجو چقدر می شود؟

هزینه های تحصیلی سالانه: ۳۰۰۰ الی ۱۰۰۰۰ دلار در سال (بستگی به مقظع و دانشگاه دارد)

هزینه اقامت سالانه: بین ۹۰۰۰ الی ۱۲۰۰۰ دلار در سال

چگونه می‌توانم برای تحصیل در کانادا اقدام کنم؟

قبل از آنکه بتوانید برای اجازه تحصیل اقدام کنید باید از دانشگاه یا کالجی که قصد تحصیل در آن را دارید پذیرش بگیرید. در اغلب موارد پس از دریافت پذیرش لازم است که برای اخذ اجازه تحصیل اقدام کنید. بدین منظور باید درخواست خود را به سفارت یا دفتر ویزای کانادا در کشور خود ارسال نمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر به بخش ویزای تحصیلی این وب‌ سایت مراجعه کنید.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: