• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایگذاری

تعداد بازدید: 4141

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایگذاری استانی

این برنامه جهت مدیران، سرمایه داران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل است. متقاضیان با داشتن تجربیات مدیریتی و  تجاری چه در بخش خصوصی و چه دولتی قادر به اقدام در این گروه می باشند. مهاجران سرمایه گذار از طریق استان کبک و یا هر استان دیگر، طبق قانون اساسی کانادا، که حق حرکت و زندگی در هر نقطه از کشور را به شهروندان اعطا کرده است، قادر خواهند بود در هر نقطه از کشور آزادانه زندگی کنند.

کانادا محبوب ترین کشور با بیشترین اعتبار در جهان است و این کشور امن و مدرن، کیفیت بالای زندگی در جامعه ای با اقوام مختلف و با هزینه زندگی مقرون بصرفه به مهاجران عرضه می کند. متقاضیان مهاجرت به کبک که در این برنامه پذیرفته می شوند، ویزای اقامت دائم کانادا را بدون قید و شرط دریافت می کنند و می توانند بلافاصله شروع به زندگی، کار و انجام کسب و کار در هر نقطه از کشور کانادا کنند. فرزندان مهاجرین جدید برنامه سرمایه گذاری نیز می توانند بی درنگ در کانادا شروع به تحصیل کرده و بعنوان دارنده اقامت کانادا (در مقایسه با دانش آموزان و دانشجویان خارجی) برای تحصیل در مدارس و دانشگاه های محلی اقدام کنند.

دریافت برنامه مهاجرتی کبک و سایر استان های کانادا : کلیک نمایید

دو برنامه سرمایگذاری استان کبک و مانیتوبا هم اکنون باز می باشند. جهت کسب اطلاعات بیشتر به منوی این بخش مراجعه نمایید

اخذ تابعیت کانادا از طریق سرمایه گذاری

افراد و خانواده هایی که از طریق ویزای سرمایه گذاری به کانادا مهاجرت می کنند، می توانند پس از ۳۶ ماه زندگی در این کشور تابعیت کانادا دریافت کنند. بدین منظور متقاضیان موظف هستند پیش از درخواست تابعیت، با داشتن اقامت دائم کانادا به صورت فیزیکی به مدت حداقل ۳ سال از ۵ سال در کانادا حضور داشته باشند، به شرطی که تمام شرایط دیگر نیز محقق شوند. پس از اخذ تابعیت توسط دارندگان حق اقامت دائم کانادا، افراد باید برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام نمایند. پاسپورت کانادا یکی از با ارزش ترین پاسپورت های دنیاست. ۱۷۲ کشور جهان به دارندگان پاسپورت کانادا اجازه ورود بدون ویزا یا با ویزای فرودگاهی به خاک خود می دهند.

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: