• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال

    اقامت دائم کانادا - برنامه Express Entry فدرال 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک

    اقامت اتحادیه اروپا - کشور دانمارک 2016

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی

    اقامت موقت - ویزای دانشجویی کانادا

آشنایی با پروسه فدرال

تعداد بازدید: 24944

Federal Skilled Worker Program

نیروهای متخصص و کارگران ماهر افرادی هستند که برای اقامت دائم کانادا براساس میزان توانایی خود در استقرار موفق از نظر اقتصادی در کانادا انتخاب می شوند. برای واجد شرایط بودن تحت این برنامه درخواست کننده باید شرایط مورد نظر را داشته و بتواند در مجموع ۶۷ امتیاز از ۶ فاکتور اعلام شده کسب نمایند. جهت اقدام از طریق این روش متقاضیان در ایران باید یکی از دو شرط زیر را دارا باشند:

- حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مورد نیاز روش تخصصی فدرال

- درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

 …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

موارد مشروحه زیر جزو الزامات اقدام در این کتگوری اعلام گردیده است:

  •  داشتن حداقل نمره زبان ایلتس جنرال ۶ در تمام مهارت ها الزامی می باشد.
  • مدارک تحصیلی متقاضیان می بایستی توسط یکی از ۴ سازمان معرفی شده، مورد ارزیابی قرار گیرد.

سیستم امتیاز بندی روش نیروی کار متخصص فدرال:

متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. متقاضی جهت دریافت ویزای دائم از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود:

  • تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
  • سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸
  • سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵
  • سن : حداکثر امتیاز ۱۲
  • درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
  • قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

 

 اطلاعات لازم پیرامون زمان و هزینه ها:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

هزینه بررسی پرونده شما:

متقاضیان مهاجرت به کانادا مبالغی را تحت عنوان هزینه بررسی پرونده Application Processing Fee & Landing در وجه دولت کانادا باید پرداخت نمایند. این هزینه ها عبارتند از :

۵۵۰ $ فرد متقاضی

۵۵۰ $ همسر

۱۵۰ $ فرزند – به ازای هر نفر

هزینه لندینگ قبل از صدور ویزا:

۴۹۰  $ یک فرد متقاضی

۹۸۰ $ یک زوج متقاضی همراه با یک فرزند یا بیشتر

زمان تقریبی:

دریافت ویزای کانادا     ۱۶ الی ۲۰ ماه پس از دریافت شماره پرونده

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

با درخواست ویزا از دولت کانادا، اداره مهاجرت فدرال پرونده شما را بررسی کرده، شما را برای مدیکال فرا خوانده و در نهایت ویزای اقامت دائم (Permanent Resident)PR  را صادر می کند.

But-NextPage

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: