• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک 2019 >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2019

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2019 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2019

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2019  >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2019

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱9

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چند بار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2019

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خبر شماره ۲۲۱: برنامه های پیشنهای اقامت کانادا پی تصویب Bill9 کبک کانادا

۳۰ خرداد ۱۳۹۸ - تعداد بازدید: 722

لایحه ۹ یا Bill 9 توسط دولت کبک در ارتباط با مختومه شدن ۱۸۰۰۰ پرونده با ۶۲ رای مثبت در پارلمان کبک به تصویب رسید.

طی دو روز گذشته متقاضیان کبک ایمیلی مبنی بر بسته شدن فایل های قدیمی و ثبت نام در سیستم جدید اریما دریافت کرده اند. ایمیل های اطلاع رسانی از کبک مربوط به بسته شدن تمام درخواست های متقاضیان مهاجرت به کبک که تاکنون گواهی قبولی دریافت نکرده، طبق قانون بی رحمانه Bill 9 می باشد. قرار است کبک هزینه دولتی پرونده را عودت دهد که تاکنون جزییات اعلام نشده است و متعاقبا ایمیل اطلاع رسانی از سمت کبک به متفاضیان ارسال خواهد شد.

لازم به توضیح است افرادی که در این چند سال کمبود امتیاز پرونده خود را با مدرک آیلتس و فرانسه جبران نکرده بوده اند در هر صورت با بسته شدن پرونده خود مواجه می شدند و عملا چیزی را از دست نداده اند. اما این تصمیم در حق افرادی که امتیاز قبولی را کسب کرده بودند بی عدالتی بزرگی است. متاسفانه راهی جز پذیرش تصمیم ناعادلانه کبک نیست. کبک اندسته از متقاضیان را تشویق به ثبتنام در برنامه جدید خود به نام اریمامیکند.

راه حل پیشنهادی کبک به متقاضیان کبک چه خواهد بود؟!

ثبت نام در سیستم جدید کبک به نام اریما

  • امکان ثبت نام و ثبت پرونده در هر زمانی وجود دارد. امکان آپدیت پرونده و اضافه کردن مدارک نیز وجود دارد.
  • در مرحله اول امتیاز بندی صورت نمی گیرد و سن و سایر شرایط تا زمان پذیرش اولیه فیکس نخواهد شد.
  • ملاک پذیرش اولیه، بیشترنیاز استان کبک و داشتن مدرک فرانسه می باشد. بدون مدرک فرانسه و آیلتس شانس پذیرش کم خواهد بود.
  • پروفایل ثبت شده تا یکسال اعتبار دارد. پس از پایان اعتبار، نیاز به تشکیل فایل مجدد می باشد.

پروموشن ویژه ای جهت آندسته از افرادی که قصد استفاده از خدمات تکمیل فایل اریما دارند به متقاضیانی که سابقه همکاری با ما داشته اند تعیین شده است.

آشنایی بیشتر با برنامه اریما: کلیک کنید.

سوال: چه برنامه های جایگزین برنامه کبک جهت اخذ اقامت کانادا بر اساس قوانین فعلی وجود دارد؟

۱- اسکیل ورکر

۱-۱ فدرال/ اکسپرس انتری | شرایط اقدام:

  • فوق لیسانس با آیلتس حداقل CLB9یا لیسانس با آیلتس CLB10
  • سن کمتر ۳۵

🔸آشنایی بیشتر با برنامه:کلیککنید.

۱-۲ برنامه استانی

۱-۲-۱ استان انتاریو| شرایط اقدام:

  • حداقل لیسانس
  • مدرک فرانسه TEFچهارمهارت باCLB7 و هم مدرک آیلتس با حداقل CLB6
  • سابقه کاری حداقل یکسال مرتبط

 

۱-۲-۲ استان ساسکاچوان| شرایط اقدام:

  • لیست مشاغل مورد نیاز
  • حداقل لیسانس و سابقه کاری حداقل پنج سال به بالا
  • مدرک آیلتس با حداقلCLB6

🔸آشنایی بیشتر با برنامه:کلیککنید.

جهت اطلاع از CLBکلیک کنید.

۲- تحصیلی

ویزای تحصیلی از کالج (بدون نیاز به ایلتس) و دانشگاه (از دیپلم تامقطع دکتری)

آیا میدانید با اخذ ویزای تحصیلی برای یکی از اعضای خانواده، سایر افراد خانواده نیزمی توانند بعنوان همراه وارد کانادا شوند.

همسر: امکان اخذ ویزای کاری / فرزند: امکان اخذویزای توریستی ۵ سالهجهت همراهی و تحصیل رایگان در مدارس

بهترین شرایط اقدام:

آیلتس حداقل آکادمیک ۶ / معدل مناسب / تمکن مالی بالا

ترم پذیرش: 

پاییز و زمستان | جهت اخذ پذیرش از هر ترم لازم است حداقل از شش ماه قبل اقدام شود

میانگین هزینه تحصیل:حداقل۱۴۰۰۰  دلار کانادا در سال |هزینه زندگی: حداقل ۱۲۰۰۰ دلار کانادا در سال

اخذ اقامت بعد از تحصیل امکان پذیر است!؟

بله، امکان اخذ اقامت کانادا ازروشPEQ کبکواکسپرس انتریسایر استان ها وجود دارد.

 

۳– برنامه خوداشتغالی

🏅ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی: مربیان، داوران مسابقات، مدیران برنامه های ورزشی و سایر حرفه های مرتبط

🎭هنرمندان و دست اندرکاران امور هنری و فرهنگی: نویسندگان، موسیقی دانان، فیلم سازان، فیلمنامه نویسان، بازیگران نقاشان، خوانندگان و سایر حرفه های مرتبط

حداقل شرایط لازم:

  • حداقل دو سال از پنج سال گذشته را برای خود کار‌ کرده باشید.
  • باید ثابت کنید سرمایه ای دارید که میتوانید اقدامات اولیه خوداشتغالی را فراهم کنید.
  • اگر ورزشکار هستید کار شما باید در سطح ملی و یا فراملی باشد. کارهای استانی قابل قبول نیست و اگر هنرمند هستید بایستی دو سال تمام خود اشتغالی در زمینه فعالیت های فرهنگی – هنری داشته باشید.

🔸آشنایی بیشتر با برنامه:کلیککنید.

۴– کار آفرینی/ سرمایگذاری

برنامه باز بریتیش کلمبیا | حداقل شرایط:

  • سابقه کاری: سه سال برای صاحبان بزینس یا چهار سال برای مدیران ارشد
  • دارایی: حداقل  ۳۰۰.۰۰۰هزار دلار کانادا
  • زبان انگلیسی: حداقل ایلتس ۴
  • حداقل سرمایگذاری: ۱۰۰.۰۰۰هزار دلار کانادا

اطلاعات بیشتر: کلیککنید.

درخواست

📫لطفا در صورت داشتن هرگونه سوال و راهنمایی بیشتر، درخواست خود را در ایمیل جداگانه با ما مطرح نمایید و منتظر دریافت پاسخ خود بمانید.

ارسال ایمیل | کانال خبری سایت

توضیحات وزیر مهاجرت کبک در خصوص Bill9

Immigration to Canada, Work | Study | Settle in Canada 
www.iranquebec.irinfo@iranquebec.ir  |  Follow us on Telegram & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

دریافت اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


Subscribe SMS