• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2018 >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2018

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2018 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2018

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2018  >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2018

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱8

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2018

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خرید بیزینس کانادایی | Business Owner and Operator

تعداد بازدید: 3735

Owners/Operators and Canadian Work Permits
ویزای کار مالک گرداننده


۳۴۵
مرحله اول:
در این روش متفاضی میبایست برای خرید حداقل ۵۱ درصد سهام یک بیزینس فعال کانادایی با صاحب آن به توافق برسد و قرارداد خرید را امضا نماید. معمولا قسمت کمی از هزینه خرید بیزینس به صاحب آن پرداخت می شود و پرداخت مابقی منوط یه به دریافت ویزای کار می شود. سپس برای متقاضی گواهی LMIA (گواهی ارزیابی تاثیرات بر بازار کار) اخذ می گردد. در این روش متقاضی از درج تبلیغات پیشنهاد کاری (جاب آفر) در وب سایت ها و روزنامه های کانادا معاف می باشد. بعلاوه باید یک بیزینس پلن جامع تهیه شود به شکلی که متقاضی نشان دهد چگونه حضور او در بیزینس به گسترش آن و تولید کار یا حفظ کارمندان موجود کمک می نماید.
پس از اخذ LMIA متقاضی باید برای ویزای کار اقدام نماید. لازم به ذکر است به همسر متقاضی ویزای کار اوپن و به فرزندان زیر ۲۲ سال ایشان ویزای تحصیلی اهدا میگردد.
لازم به ذکر است، مدت زمان پروسه کسب ویزای کار کانادا با این روش حدود ۶ ماه می باشد.

مرحله دوم:
متقاضی پس از اخذ ویزای کار، می بایست وارد کانادا شده و مبلغ باقی مانده خرید سهام بیزینس را پرداخت نماید و سپس می بایست به مدت یکسال، فعالیت مستمر در بیزینس داشته باشد )به عنوان یکی از مدیران بیزینس(. پس از یکسال مدیریت بیزینس و کسب آیلتس جنرال هر مهارت ۶ در طی این مدت، متقاضی می تواند جهت کسب اقامت دائم کانادا از طریق روش Canadian Experience Class (روش تجربه کانادایی) اقدام نماید.

 


مزایا:

۱- امکان دریافت اقامت دائم کانادا از روش بیزنسی و بدون پرداخت ودیعه به دولت کانادا
۲-امکان پرداخت هزینه خرید بیزنس در زمان دزیافت ویزای کار
۳- امکان کسب اقامت کانادا برای متفاضیانی که برای روشهای معمول کارآفرینی استانی واجد شرایط نیستند
۴- عدم نیاز به آشنایی به زبان انگلیسی برای شروع کار
۵-عدم نیاز به ویزای توریستی برای شروع پرونده (مناسب برای افراد مجرد که شانس دریافت ویزای توریستی آنها از بقیه کمتر است)

————————————————————————————————————————————-

ارزیابی

جهت تکمیل فرم ارزیابی اینجا کلیک نمایید

————————————————————————————————————————————-

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخذ ویزای کانادا از طریق برنامه فوق هستید، تمامی مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

اخذ وقت مشاوره : کلیک کنید

 iranquebec@gmail.com

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: