ارزیابی عمومی رزرو وقت مشاوره

 

اقامت اروپا و کشور دانمارک:

یکی از سریعترین روش های دریافت اقامت اروپا کارت سبز (Green Card) کشور دانمارک میباشد. این کارت سبز اجازه اقامت ۳ ساله میباشد که قابل تمدید است و پس از ۴ سال اقامت در کشور دانمارک قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد. از مزایای این روش میتوان زمان کوتاه رسیدگی آن را نام برد. همچنین کسانی که کارت سبز Green Card کشور دانمارک را دریافت میکنند برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا نیازی به ویزا ندارند.

پاسپورت دانمارک معتبرترین پاسپورت (رتبه اول) در آخرین رده بندی در بین پاسپورت های جهان می باشد و همچنین دانمارک تا کنون دوبار در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به عنوان شادترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است.

امتیاز ویژه برای دارندگان اقامت دانمارک:

با داشتن پاسپورت دانمارک شما به همراه خانوادتان می توانید بدون نیاز به ویزا به تمام کشور های عضو اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایید.

اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۷ کشور مستقل می‌شود که عبارتند از: اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، آلمان، بریتانیا، بلژیک، بلغارستان، پرتغال، دانمارک، رومانی، جمهوری چک، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لتونی، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، هلند و یونان می باشد. چهار کشور ترکیه، کرواسی ، جمهوری مقدونیه و صربستان نیز در لیست انتظار پیوستن به این اتحادیه هستند.

قوانین در اتحادیه اروپا

بر اساس قوانین اتحادیه اروپا اتباع کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند با داشتن گذرنامه یا کارت شناسایی معتبر آزادانه بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسافرت کنند و بدون نیاز به اجازه اقامت در آن کشورها به مدت سه ماه اقامت کنند.

 

شرایط لازم برای دریافت اقامت:

حد نصاب امتیاز برای اقدام جهت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای سن، سطح تحصیلات، سطح زبان، سوابق کاری، سازگاری با محیط  می شود.

این نوع ویزا برای ایرانیان، فقط مخصوص به افرادی است که دارای تحصیلات فوق لیسانس  یا دکترا می باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر وارد لینک مربوطه شوید: کلیک نمایید

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

مشاوره و شروع پروسه:

بنده بعنوان مشاور اقامت دانمارک که البته به جرات می توان گفت جزء اولین مشاورانی که در این زمینه از سال ۹۰ تاکنون فعالیت دارم و به لطف خدا در این سال ها موفق به دریافت ویزاهای متعددی در مدت زمان کمتر از یکسال به کمک خود متقاضیان شده ایم. برای اطلاع شما متقاضیان آخرین ویزا های دریافت شده را به اطلاع شما می رسانم:

-آقای م. ا

فوق لیسانس معماری – مدرک زبان تافل ۶۲۷ – متاهل -شروع پروسه: ۰۸/۹۱  دریافت ویزا: ۰۷/۹۲

-آقای ا. ب

فوق لیسانس عمران- مدرک زبان ایلتس ۶- متاهل -شروع پروسه: ۰۷/۹۱  دریافت ویزا:  ۰۸/۹۲

-خانم ن . ک

فوق لیسانس آموزش زبان انگلیس – مدرک زبان ایلتس ۶.۵- متاهل -شروع پروسه: ۱۰/۹۱  دریافت ویزا: ۰۹/۹۲

تصویر فوق :  آخرین ویزا صادر شده از سفارت دانمارک یکی از مشتریان ما

با اطمینان، آگاهی بیشتر و بدون نیاز به صرف هزینه های گزاف دفاتر مهاجرت تازه کاراقدام نمایید و ما از ابتدا تا انتها در کنار شما خواهیم بود

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

منبع: سایت iranquebec.ir

تذکر: استفاده از مطالب سایت به ویژه اخبار مهاجرت فقط با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد و استفاده غیر مجاز آن موجب تعقیب قانونی می باشد.

پیشنهاد ویژه سایت ………………………………………………………………………………………………………………………………………….

درباره ی مشاور مهاجرت و اقامت کانادا

به بخش تماس با ما مراجعه کنید

32 پاسخ به خبر شماره ۱۳۹ : سریعترین روش اقامت اروپا با برنامه گرین کارت دانمارک
  1. سلام و روز به خیر
    امیدوارم همیشه خوش خبر باشید
    من دیروز فرم ارزیابی را تکمیل و ارسال کردم
    منتظر جواب شما هستم
    پاینده باشید

  2. توضیح تکمیلی اینکه سرفصل
    Business controller
    ظاهرا مناسب شرایط من هست
    پاینده باشید

  3. جناب آقای برهانی
    سلام
    لطفا در مورد نفرات همراه در مهاجرت به دانمارک هم توضیح بدید
    ۱- آیا همراه (همسر) هم باید مدرک زبان داشته باشند؟
    ۲- آیا داشتن بچه امتیاز به حساب میاد؟

    • در پروسه دانمارک :

      مدرک – سن و زبان انگلیسی همسر و داشتن فرزند هیچ نقشی در دریافت ویزا ندارد بر خلاف کانادا

  4. سلام اقای برهانی
    امیدوارم همیشه موفق باشید ….

  5. آقای برهانی اگر جزء مشاغل دانمارک نباشیم ولی ۱۰۰ امتیاز رو کسب کنیم می تونیم اقدام کنیم یا نمتونیم؟؟

  6. با من تماس بگیریدهر چه سریعتر من شرایط را دارا هستم

  7. آقای برهانی سلام
    از پاسخ شما ممنونم
    ۲ سوال
    ۱-با توجه به اینکه مدرک و سن و سطح زبان همسر و داشتن بچه تو پروسه دانمارک تاثیری نداره آیا ویزا به اونها هم تعلق میگیره؟
    ۲- من دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد هستم البته من پایان نامه نداشتم چون آموزش محور بودم آیا این مشکلی در روند کار ایجاد میکنه؟
    با تشکر مجدد

    • خواهش میکنم
      ۱- بعد از دریافت ویزا متقاضی اصلی, همسر و فرزند به پرونده اضافه می شوند و ویزای آنها توسط سفارت صادر خواهد شد (کتر از ۳ ماه).
      ۲- مشکلی از این بابت نیست.

  8. با سلام
    من سابقه کار با بیمه ام قبل از فوقم بوده ولی بعدش در دانشگاه مربی بودم آیا معتبر است؟

  9. با سلام:
    من فوق لیسانس تربیت بدنی هستم آیا میتوانم برای دانمارک اقدام کنم

  10. با سلام
    من آیلتس ۷ دارم اما متاسفانه ۳ ماه پیش exp. شده است. آیا نمی شود با این شرایط پرونده تشکیل داد و در اولین فرصت امتحان داد؟ ( با توجه به زمان بندی امتحانات در ایران و محدودیت ثبت نام حداقل تا ۳ ماه دیگر در امتحانی نمی شود ثبت نام کرد.)
    با سپاس از شما

  11. با سلام خدمت جناب برهانی
    من در حال حاضر دانشجوی ترم اول فوق عمرانم.]یلتس ۵ هم دارم.میتونم برای دانمارک اقدام کنم؟

  12. با سلام خدمت شما و تشکر بابت مطالب پربارتون
    سوال من اینه که مدرس زبان انگلیسی با تجربه ۵ ساله جز رشته های امتیازدار محسوب می شه یا خیر؟
    این مربی که جز اولویت ها هست منظور چه رشته ای هست؟

    ممنون می شم پاسخ بدید

  13. سلام
    پادشاهی دانمارک(شامل دانمارک،جزایر فارو و گرینلند) کشوری است ، نفت خیز که به اندازه نیمی از ذاخیر عربستان صعودی نفت و گاز دارد.
    این کشور تنها کشور اروپایی است که از طریق جزیره هانز واقع در آبهای اطراف گرینلند با کانادا مرز آبی و خاکی دارد.
    وسعت پادشاهی دانمارک به اندازه ۱.۳۹ برابر وسعت ایران است.

  14. سلام مطالب عالی بود.
    بنده دارای فوق لیسانس فلسفه اخلاق هستم ومتاهل.ایا میتوانم برای شغل معلمی دانمارک اقدام کنم

  15. باسلام،من تا حالا چندبار فرم ارزیابی را پر کرده ام ولی تا حالا جوابی از طرف شما نگرفته ام،چه باید کرد؟
    اگر مدرک زبان را ۳ماه دیگه بگیرم می توانم الان اقدام کنم تا زودتر کارا انجام بشه؟ با تشکر فراوان از شما

  16. با سلام.
    من دارای مدرک دکتری دامپزشکی هستم و همسرم هم فوق لیسانس اموزش ابتدایی هر دو از دانشگاه ازاد ایا بنده شرایط لازم را جهت اخذ گرین کارت دانمارک را دارا میباشم و همچنین سن هر دو ما کمتر از ۳۴ میباشد همچنین هزینه اقامت یک سال اول دانمارک رو میخواستم بدونم.

  17. من ۳۰ ساله فوق لیسانس مهندسی برق (لیسانس الکترونیک ،
    فوق لیسانس مخابرات) با تقریبا ۵ سال سابقه کار و Academic TELTS 5.5 هستم. بالای ۱۰۰ point دارم. ولی یه کارشناس مهاجرتی یه شرکت دیگری به من گفت درسته تو سایتشون به ۶-۵ IELTS نمره میدن ولی زیر ۶.۵ پروندش ریجکت میشه . میخواستم نظر شمارو بدونم. خواهش میکنم مستند راهنمایی کنید. خیلی متشکرم.

  18. من دانشجو ترم اخرکاردانی عمران هستم مجرد.مدرک تافل دارم . خو خواستار اقامت دائم و بورسیه شدن هستم و ۱۹سال دارم .
    گیتا از مشهد.


[بالا]

یک پاسخ ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!