• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک 2019 >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2019

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2019 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2019

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2019  >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2019

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱9

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چند بار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2019

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خبر شماره ۲۰۱۷: بازگشایی برنامه اسپانسرشیپ والدین، پدربزرگ و مادربزرگ ۲۰۱۹

۲۲ دی ۱۳۹۷ - تعداد بازدید: 368

The Parents and Grandparents Program – PGP

این برنامه مهاجرتی که به اختصار PGP نامیده می‌شود، به افرادی که دارای شهروندی و یا اقامت دائم کانادا هستند و بالاتر از هجده سال دارند، اجازه می‌دهد تا برای دریافت اقامت دائم برای والدین و یا پدربزرگ، مادربزرگ‌های خود اسپانسر شوند.

سال ۲۰۱۹

سازمان مهاجرت، پناهندگان و شهروندی (IRCC) اعلام کرد که در ۲۸ ژانویه ۲۰۱۹، از طریق برنامه والدین و پدربزرگ و مادربزرگ (PGP) تا ۲۰،۰۰۰ نفر را طی این برنامه متقاضی می پذیرد.

سیستم جدید دریافت خدمات به ترتیب ورود یا همان first-come first-served برای دریافت تقاضانامه‌های این برنامه مهاجرتی در نظرگرفته شده با تکمیل فرم The Interest to Sponsor Form شروع می شود،  این برنامه جایگزین سیستم قبلی قرعه‌کشی  سال ۲۰۱۸ شده است. دعوتنامه‌هایی برای بیست هزار متقاضی نخست که صلاحیت اسپانسر شدن را داشته باشند و علاقه خود جهت اسپانسری را ارسال کرده باشند و همچنین دیگر شرایط لازم را نیز دارا باشند، صادر خواهد شد.

متقاصیات واجد شرایط پس از انتخاب توسط دولت ۶۰ روز مهلت ارسال مدارک خود را خواهند داشت.

شرایط مورد نیاز برای اسپانسرشیپ والدین، پدربزرگ و مادربزرگ:

اسپانسر می بایست:

  • شهروند و یا مقیم دائم کانادا بوده باشد.
  • باید حداقل ۱۸ سال و یا بالاتر باشد.
  •  توانایی مالی لازم را برای حمایت مالی خود و همچنین فرد اسپانسر شونده داشته باشد.
  • اسپانسر نباید نیازمند به دریافت کمک مالی از دولت کانادا باشد.
  • شخص اسپانسر باید متعهد گردد که حداقل حمایت مالی را تا زمان تعیین شده از فرد اسپانسر شونده انجام دهد. لازم است بدانید که حداقل نیازهای هر فرد شامل مسکن،خوراک، وشاک و نیازهای بهداشتی و درمانی می باشد.
  • شخص اسپانسر شونده باید متعهد گردد که به محض اخذ اقامت دائم خود، تمام تلاش خود را برای ساپورت مالی خودش انجام دهد.
  • قراردادی می بایست تنظیم گردد که مدت زمان اسپانسرشیپ در آن تعیین می شود.

توانایی مالی Minimum Necessary Income در سه سال قبل ۲۰۱۹ بر اساس جدول زیر محاسبه خواهد شد:

Size of Family Unit ۲۰۱۵ ۲۰۱۶ ۲۰۱۷ ۲۰۱۸
۲ persons $۳۸,۶۱۸ $۳۹,۳۷۱ $۳۹,۸۱۳ $۴۰,۴۶۲
۳ persons $۴۷,۴۷۶ $۴۸,۴۰۴ $۴۸,۹۴۵ $۴۹,۷۴۴
۴ persons $۵۷,۶۴۲ $۵۸,۷۶۸ $۵۹,۴۲۶ $۶۰,۳۹۶
۵ persons $۶۵,۳۷۷ $۶۶,۶۵۴ $۶۷,۴۰۰ $۶۸,۵۰۰
۶ persons $۷۳,۷۳۳ $۷۵,۱۷۴ $۷۶,۰۱۵ $۷۷,۲۵۶
۷ persons $۸۲,۰۹۱ $۸۳,۶۹۵ $۸۴,۶۳۱ $۸۶,۰۱۲
If more than 7 persons, for each additional person, add $۸,۳۵۸ $۸,۵۲۲ $۸,۶۱۶ $۸,۷۵۷

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخد اقامت دائم کانادا برای والدین هستید، این امکان تنها در روز ۲۸ ژانویه ۲۱۰۹ برای افراد واجد شرایط وجود دارد. تمامی مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

روز ۲۸ ژانویه ۲۰۱۹ سایت بمدت ۱۰ دقیقه ۲۷ هزار فرم دریافت شد.

 

خبر مرتبط:

Canada document number چیست؟

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

اخذ وقت مشاوره : کلیک کنید

 iranquebec@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email

ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

دریافت اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


Subscribe SMS