ارزیابی عمومی رزرو وقت مشاوره

اخذ ویزای کانادا, ویزای توریستی ۵ ساله مالتیپل کانادا

ویزای توریستی ۵ ساله مالتیپل کانادا

متقاضیانی که قصد دیدار خانواده, گردشگری و شرکت در کنگره و همایش های بین المللی یا دوره های کوتاه تحصیلی در کانادا را داشته باشد و میتوانید به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست ویزای کانادا بصورت ۵ ساله و چند بار ورود دهند. براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزند انشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند.

درخواست خدمات ویزای شنگین: کلیک نمایید

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟
پاسخ با قاطعیت بلی است
در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به یک مشاور مجرب و معتبر و امین نیاز خواهید داشت.

دارندگان این نوع ویزا امکان اقامت بمدت ۶ ماه در سال را دارند هزینه درخواست ویزا ۱۰۰ دلار به همراه ۸۵ دلار جهت انگشت نگاری در کشور ترکیه در یکی از مراکز وابسته به سفارت کانادا می باشد. مدت زمان پروسه اخذ ویزا بطور میانگین ۶۰ روزه می باشد.

حداقل شرایط:
– داشتن دعوت نامه از فامیل/ دوست و یا
– داشتن ویزای شینگن/اقامت کشور دوم
– داشتن تمکن مالی مناسب

با اخذ ویزای ۵ ساله مالتی کانادا:

  • به تمام استان های کانادا به دفعات نامحدود سفر کنید
  • در خاک کانادا ملک بخرید یا اجاره کنید
  • در دوره های سه ماهه مراکز آموزشی کانادا شرکت نمایید
  • برای پرونده های اسکیل ورکر و تجاری خود امتیاز کسب کنید
  • فرزندان خود را در کانادا به دنیا آورید و برای آنها پاسپورت کانادیی بگیرید
  • به دست آوردن فرصت حضوری برای رایزنی با دانشگاه ها یا کارفرماها برای گرفتن پذیرش دانشگاهی یا پیشنهاد کاری
  • شانس خود را جهت اخذ ویزای سایر کشورها افزایش دهید

_________________________________________________________________________________

دریافت پکیج خدمات و هزینه ها : کلیک نمایید

_________________________________________________________________________________

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form توسط ما ارایه خواهد شد.
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information توسط ما ارایه خواهد شد.
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • سایر مدارک لازم و مهم همزمان با شروع کار به شما ارایه خواهد شد

 

حداکتر زمان اقامت در کانادا:
دارندگان این ویزا، به مدت ۵ سال می توانند به دفعات نامحدود وارد کانادا شوند و پس از هر بار ورود ۶ ماه اجازه اقامت در کانادا را دارند. قبل از پایان ۶ ماه، برای تمدید حضور در کانادا، متقاضی یا باید از کانادا خارج شده و به کشوری دیگر نظیر ایران، مکزیک یا آمریکا سفر نماید یا جهت تمدید حضور خود با ارسال پرونده به اداره مهاجرت اقدام نماید.بنابراین با چند بار ورود و خروج یا تمدید حضور، دارنده این ویزا تقریبا کل مدت ۵ سال را می توانند در کانادا اقامت داشته باشد.

 

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخد ویزای مالتیپل کانادا هستید، امکان اخذ ویزا مالتیپل در کمترین زمان ممکن توسط ما براساس شرایط متفاوت شما وجود دارد و تمامی مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

اخذ وقت مشاوره : کلیک کنید

 iranquebec@gmail.com

_________________________________________________________________________________

نمونه های از آخرین ویزای ۵ ساله اخذ شده  کانادا توسط ما  

بصورت هفتگی نمونه ها در کانال خبری ما ارایه می شود:

شرایط: مجرد – بدون شینگین – دعوت نامه از برادر:

 

شرایط: خانواده متاهل – بدون شینگین – بدون دعوت نامه:

 


شرایط: خانواده متاهل – یک شینگین – دعوت نامه از دوست:

شرایط: مجرد – بدون شینگین – دعوت نامه از خواهر:


شرایط: مجرد – چهار شینگین – دعوت نامه از دوست:


 

error: Content is protected !!