• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

برنامه تجاری مهاجرت به مانیتوبا | ویژه افراد صاحب بیزینس و مدیران ارشد

تعداد بازدید: ۳۴۳۹

مهاجرت به کانادا از طریق کار آفرینی در استان مانیتوبا

این برنامه جهت مدیران، سرمایه داران، سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل است. متقاضیان با داشتن تجربیات مدیریتی و  تجاری چه در بخش خصوصی و چه دولتی قادر به اقدام در این گروه می باشند. مهاجران سرمایه گذار از طریق استان کبک و یا هر استان دیگر، طبق قانون اساسی کانادا، که حق حرکت و زندگی در هر نقطه از کشور را به شهروندان اعطا کرده است، قادر خواهند بود در هر نقطه از کشور آزادانه زندگی کنند.

کانادا محبوب ترین کشور با بیشترین اعتبار در جهان است و این کشور امن و مدرن، کیفیت بالای زندگی در جامعه ای با اقوام مختلف و با هزینه زندگی مقرون بصرفه به مهاجران عرضه می کند. متقاضیان مهاجرت به کبک که در این برنامه پذیرفته می شوند، ویزای اقامت دائم کانادا را بدون قید و شرط دریافت می کنند و می توانند بلافاصله شروع به زندگی، کار و انجام کسب و کار در هر نقطه از کشور کانادا کنند. فرزندان مهاجرین جدید برنامه سرمایه گذاری نیز می توانند بی درنگ در کانادا شروع به تحصیل کرده و بعنوان دارنده اقامت کانادا (در مقایسه با دانش آموزان و دانشجویان خارجی) برای تحصیل در مدارس و دانشگاه های محلی اقدام کنند.

برنامه تجاری مهاجرت به مانیتوبا |ویژه افراد صاحب بیزینس و مدیران ارشد

برنامه مهاجرت استانی به منیتوبا، برای افرادی طراحی شده است که سابقه تجاری و یا مدیریت موفق داشته و تمایل و توانایی مهاجرت به جهت ایجاد و یا خرید یک موسسه تجاری یا صنعتی را داشته باشد.جمعیت منیتوبا حدود ۱۲۰۸۲۶۸ نفر می‌باشد که هر سال به لحاظ ورود تقریبا ۱۰۰۰۰ نفر مهاجر و زاد و ولد طبیعی در حال ازدیاد است پایتخت این استان وینیپگ می‌باشد.

شرایط این روش به صورت زیر است:

  • متقاضى باید حداقل دارایى خالص و مساوى با ٣۵٠،٠٠٠ $ کانادا داشته باشد.
  • مى بایستى در استان منیتوبا بیزینسى را به ارزش ١۵٠،٠٠٠٠$ کانادا خریدارى و یا تأسیس کند.
  • متقاضى باید داراى ١٠ سال سابقه تجارى ( صاحب بیزینس ) و یا مدیریتى ارشد در یک شرکت به نام و موفق را داشته باشد.
  • متقاضى موظف است مبلغ ١٠٠،٠٠٠$ کانادا را جهت ضمانت ایجاد و یا خرید یک بیزینس در حساب دولت منیتوبا بگذارد. ( این مبلغ پس از ایجاد کار، بدون بهره استرداد مى شود)

این برنامه براى افرادى که مایل به از دست دادن سرمایه خود نیستند بسیار مناسب مى باشد و هم چنین براى شما که مایل به اسپانسر فامیل درجه یک و دوم خود بعد از دریافت اقامت هستید (با شرایط خاص) مناسب مى باشد.

دریافت اجازه کار تجارى براى افرادى که علاقه مند به ایجاد تجارت و زندگى در این استان قبل از دریافت اقامت هستند. در صورت دریافت اجازه کار یکساله که قابل تمدید هم مى باشد، اجازه تحصیل براى فرزندان زیر ١٨ سال و استفاده ازسیستم درمانى مجانى مى باشد.

حداقل امتیازى که این استان براى قبولى أفراد در نظر گرفته است؛ امتیاز ۶٠مى باشد. که شامل امتیازهاى مربوط به سن، دارایى ها، سوابق مدیریت بیزینس و طول مدت آن و زبان انگلیسى مى باشد.

مزایاى برنامه مهاجرتى ارائه شده از طرف دولت منیتوبا

  • تحصیلات عالى ملاک انتخاب متقاضى نمى باشد.
  • هزینه هاى مرتبط به أجاره یا خرید مسکن نسبتاً پایین مى باشد.
  • مخارج اداره ى یک موسسه تجارى کم مى باشد.
  • نزدیکى استان منیتوبا به بازارها و مارکت هاى مصرفى در آمریکاى شمالى یکى از مزایاى مهم این استان مى باشد.

 

اخذ تابعیت کانادا از طریق سرمایه گذاری

افراد و خانواده هایی که از طریق ویزای سرمایه گذاری مانیتوبا به کانادا مهاجرت می کنند، می توانند پس از ۳۶ ماه زندگی در این کشور تابعیت کانادا دریافت کنند. بدین منظور متقاضیان موظف هستند پیش از درخواست تابعیت، با داشتن اقامت دائم کانادا به صورت فیزیکی به مدت حداقل ۳ سال از ۵ سال در کانادا حضور داشته باشند، به شرطی که تمام شرایط دیگر نیز محقق شوند. پس از اخذ تابعیت توسط دارندگان حق اقامت دائم کانادا، افراد باید برای دریافت پاسپورت این کشور اقدام نمایند. پاسپورت کانادا یکی از با ارزش ترین پاسپورت های دنیاست. ۱۷۲ کشور جهان به دارندگان پاسپورت کانادا اجازه ورود بدون ویزا یا با ویزای فرودگاهی به خاک خود می دهند.

 

فرم ارزیابی رایگان

جهت ارزیابی شما فرم ارزیابی سرمایگذاری را تکمیل فرمایید.

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخذ اقامت دایم کانادا از این طریق هستید، امکان مشاوره و انجام تمامی مراحل اداری توسط ما وجود دارد و کلیه مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

جهت مشاوره با ما در تماس یا با ارسال ایمیل در ارتباط باشید

info@iranquebec.ir

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: