• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خبر شماره ۲۰۱: اخذ اقامت کانادا کمتر از یکسال از طریق برنامه اکسپرس انتری

۱۱ شهریور ۱۳۹۶ - تعداد بازدید: 1526

سیستم مهاجرتی اکسپرس انتری Express Entry

دولت کانادا تحت سیستم اکسپرس انتری (Express Entry), سه برنامه مهاجرتی نیروی حرفه ای فدرال (Federal Skilled Trades) ، نیروی متخصص فدرال (Federal Skilled Worker) ، و نیروی با تجربه کانادایی (Canadian Experienced Class) را ارائه می نماید.متقاضیانی که تمایل به مهاجرت به کانادا تحت یکی از این برنامه ها می باشند، باید اقدام به ثبت پروفایل در سیستم Express Entry بنمایند. تحت این پروفایل متقاضیان باید اطلاعات شخصی و حرفه ای خود شامل سن، تحصیلات، سابقه کار و نمره زبان انگلیسی یا فرانسه را در سیستم وارد نمایند. پس از آن، سیستم Express Entry با توجه به شرایط حرفه ای و تحصیلی متقاضی و همسر او امتیاز متقاضی و رتبه او را در مجموعه همه متقاضیان (Pool of Candidates) مشخص می کند.

برنامه Federal Skilled Worker

اداره مهاجرت کشور کانادا از ابتدای سال ۲۰۱۵سیستم جدید Express Entry را برای انتخاب مهاجر راه‌اندازی نمود. از مزایای این سیستم می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کاهش زمان فرآیند اخذ ویزای مهاجرتی (اقامت دائم) به حدود ۶ ماه
  • آنلاین بودن ثبت نام در این سیستم
  • باز یودن همیشگی این برنامه
  • عدم وجود ظرفیت پذیریش متقاضی

 

خلاصه ای از مراحل اقدام از برنامه سریع ورود

در این سیستم افرادی که بر اساس سیستم ۱۰۰ امتیازی واجد شرایط بوده و حداقل ۶۷امتیاز را داشته باشند مجاز به ثبت نام آنلاین بوده و سپس بر اساس امتیازی که در سیستم جدید از ۱۲۰۰ به دست می آورند در لیست انتظار برای گرفتن دعوت‌نامه قرار خواهند گرفت و در اصطلاح وارد Pool خواهند شد. به طور متوسط هر دو هفته تعداد مشخصی از افراد داخل Pool که امتیازشان بالاتر از یک عدد مشخص باشد دعوت‌نامه دریافت خواهند کرد. در واقع اگر امتیاز بالایی داشته باشید ممکن است در اولین راند دعوت نامه بگیرید و مهم نیست که چه زمانی وارد Pool شده اید. بعد از گرفتن دعوت‌نامه و ارسال مدارک، در صورتی که مشکلی در مدارک ارسالی شما وجود نداشته و مراحل پزشکی و امنیتی را با موفقیت پست سر بگذارید بعد از حدوداً ۶ ماه ویزای خود را دریافت خواهید کرد. به طور کلی این روش بسیار کم هزینه است.

 

حداقل شرایط مورد نیاز جهت شروع پروسه

  • حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت (۳۰ ساعت در هفته) یا معادل آن به صورت پاره وقت (۲ سال با ۱۵ ساعت در هفته) و سابقه کار باید در ۱۰ سال گذشته و در سطح مهارتیتعریف شده باشد؛
  • مدرک زبان IELTS General با حداقل نمره ۶ در همه مهارتها؛
  • اخذ تائیدیه مدارک تحصیلی و معادل سازی آن توسط یکی از مراکز مورد تائید دولت کانادا مانند WES

 

متقاضیان مهاجرت از این روش بر اساس شش معیار ارزیابی می شوند. متقاضی جهت  واجد شزایط شدن از این روش نیاز به کسب ۶۷ امتیاز دارد که بر اساس معیار های ذیل امتیازبندی می شود:

  • تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵
  • سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸
  • سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵
  • سن : حداکثر امتیاز ۱۲
  • درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰
  • قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

 

چنانچه امتیاز اولیه پرونده شما ۶۷ به بالا باشد میتوانید جهت ارایه درخواست ار این روش ثبت نام کنید اما قبل از اینکه وارد Pool شوید باید دو مدرک زیر را داشته باشید:

  • مدرک زبان IELTS General با حداقل نمره ۶ در همه مهارتها
  • اخذ تائیدیه مدارک تحصیلی و معادل سازی مانند WES در خصوص ارزیابی مدارک توسط WES به این لینک مراجعه نمایید.

 

جدول نمرات ایلتس و برابر با CLB

International English Language Testing System (IELTS) General Training – Test score equivalency chart
CLB Level Reading Writing Listening Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷  حداقل نمره لازم ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰

 

نکات مهم در این برنامه

  • در این سیستم چه کسی زودتر ثبت نام کرده اهمیت ی ندارد بلکه مهم امتیاز  کلی پرونده شماست و اگر امتیاز بالایی دارید خیلی زود دعوت‌نامه می‌گیرید.
  • داشتن نمره ایلتس بالا نقش بسزایی در دریافت دعوت نامه دارد.
  • افراد با مدرک تحصیلی لیسانس به ایلتس CLB9 نیاز دارند.( سن و سایر فاکتور ها نیز ارتباط دارد)
  • افراد با مدرک فوق لیسانس به ایلتس CLB8 نیاز دارند.(سن و سایر فاکتور ها نیز ارتباط دارد)

 

حداقل امتیاز لازم برای قبولی در مرحله دوم از ۱۲۰۰ برابر با ۴۱۵ الی ۴۴۰ می باشد. جهت اطلاع از دراو های انجام شده و امتیاز قبولی در ماه های کذشته وارد کانال خبری ما به ادرس زیر شوید:

http://t.me/IranCanada

دانلود راند های انتخاب شده از ابتدا تا کنون : اینجا کلیک نمایید

 

 اطلاعات لازم پیرامون زمان و هزینه ها

متقاضیان مهاجرت به کانادا مبالغی را تحت عنوان هزینه بررسی پرونده Application Processing Fee & Landing در وجه دولت کانادا باید پرداخت نمایند.این هزینه ها عبارتند از:

بخش اپلیکشن فی:

۵۵۰ $ فرد متقاضی  ۵۵۰$ همسر ۱۵۰$ فرزند

بخش ویزا و لندینگ:

۴۹۰  $ یک فرد متقاضی

زمان تقریبی:

دریافت ویزای کانادا     ۶ ماه پس از دریافت دعوت نامه

با درخواست ویزا از دولت کانادا، اداره مهاجرت فدرال پرونده شما را بررسی کرده، شما را برای مدیکال فرا خوانده و در نهایت ویزای اقامت دائم (Permanent Resident) PR را صادر می کند.

 

 

ارزیابی شرایط شما

جهت بررسی واجد شرایط بودن فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید.

 

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

منبع: سایت iranquebec.ir

تذکر: استفاده از مطالب سایت به ویژه اخبار مهاجرت فقط با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد و استفاده غیر مجاز آن موجب تعقیب قانونی می باشد.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Print Friendly

ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: