• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2018 >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2018

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2018 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2018

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2018  >> در حال پذیرش

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2018

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱8

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2018

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

ویزای تحصیلی کبک کانادا

تعداد بازدید: 39220

Untitled

ویزای تحصیلی کبک کانادا – ورود به کانادا در کمتر از یکسال

مقدمه:

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۴۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۵۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند و استان کبک به نوعی بهشت دانشگاهی کانادا می‌باشد. تاکنون هزینه های تحصیلی در کبک به اندازه سایر استان‌ها کانادا بالا نمی باشد و حتی برای دانشجویان بین‌المللی نیز می‌تواند مقرون به صرفه باشد. کمترین میزان شهریه در مقاطع مختلف در کانادا مربوط به دانشگاه های استان کبک است.

در استان کبک ۹ دانشگاه وجود دارد که از این تعداد سه دانشگاه انگلیسی زبان هستند: دانشگاه مک گیل (تمرکز بر رشته های پزشکی، مهندسی، علوم پایه)، دانشگاه کونکوردیا (تمرکز بر رشته های علوم پایه، مهندسی، کامپیوتر، بازرگانی)، دانشگاه بیشاپ و همچنین چهار دانشگاه فرانسه زبان هستند: دانشگاه مونترال (تمرکز بر رشته های پزشکی، مهندسی، علوم پایه)، دانشگاه لاوال، دانشگاه شربروک و دانشگاه کبک که در مناطق مختلف ده شعبه دارد. دو دانشگاه دیگر به نام اکول پلیتکنیک و اچ ای سی می باشد.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

امتیازات ویزای تحصیلی:

– مدت زمان صدور ویزا تحصیلی کبک کانادا کمتر از یکسال می باشد.
– پس از اخذ مدرک تحصیلی و اقامت ۲ سال در کانادا از امتیاز مدرک تحصیلی کانادایی و همچنین ۵ امتیاز اقامت موقت کانادا برای درخواست اقامت دائم برخوردار خواهید شد.
– اخذ اقامت دائم کانادا پس از اتمام دوره تحصیل در کمتر از یکسال از طریق تجربه کانادایی
– از آنجای که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند.
– پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر می باشد.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاهای انگلیسی و فرانسوی زبان کبک:

– داشتن حداقل معدل ۱۴ برای مقاطع  دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس

– مدارک زبان انگلیسی  IELTS 6.5  یا  TOEFL iBT 85  یا   TOEFL Paper  ۵۶۳

– مدرک زبان فرانسه TFI برای دانشگاه فرانسوی زبان مانند دانشگاه مونترال

– اثبات توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی سالانه در حدود ۱۰ الی ۱۵ هزار دلار در یک سال تحصیلی

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

اخذ پذیرش:

معرفی دانشگاه کنکوردیا یکی از داشگاه های معتبر کبک کانادا

دانشگاه کنکوردیا، دانشگاه انگلیسی زبان در شهر مونترآل استان کبک کانادا است. تمامی رشته های علوم، مهندسی، کامپیوتر، هنر، و بازرگانی را دارا می باشد. دانشگاه کنکوردیا در رشته های علوم پایه و تمام رشته های مهندسی شهرت فراوانی در بین دانشگاهای کانادا دارد.

دانشگاه کنکوردیا در رنکینگ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی‌ کانادا، در گروه‌ یک‌ (ممتاز) قرار دارد.

در سال ۲۰۱۰ کنکوردیا از ۴۳۰۰۰ دانشجو نام نویسی کرد و خود را درمیان بزرگترین دانشگاه‌های کانادا ازین لحاظ جای داد و از این نظر رتبه پنجم را درمیان دانشگاه‌های کانادا کسب کرد و دانشگاه کنکوردیا جزء ۲۰ دانشگاه برتر کانادا می باشد. در برخی از گرایش‌های مهندسی برق و مکانیک، به علت کار کردن بر روی موضوعات به روز و نیز داشتن استادان قوی، رقابتی سخت بین متقاضیان دریافت پذیرش وجود دارد.

U4ntitl8ed

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

لیست رشته های فوق لیسانس و دکترای دانشگاه کنکوردیا مونترال کبک – کانادا: دانلود نمایید

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

لیست کالج های کبک:

 اقامت پس از تحصیل از طریق روش PEQ در استان کبک

 

تعرفه مشاوره:

شامل جمع آوری مدارک با استاندارد لازم دانشگاه، تشکیل پرونده شامل تکمیل تمام فرم ها و رزومه، دریافت کک از کبک، تشکیل پرونده فدرال و بسیاری از موارد دیگر

مجرد : ۴۵۰۰ دلار  طی ۳ بخش بعد انجام کار (۱۵۰۰ +۱۵۰۰+۱۵۰۰)

 

خدمات مشاوره و تکمیل فرم ها 

خدمات پکیچ اولیه خدمات زمان پرداخت هزینه

دلار امریکا

بخش اول

 

انجام مشاوره شامل:

برگزاری جلسات مشاوره حضوری، تلفنی و ایمیل

تهیه مدارک لازم با فرمت با استاندارد لازم کانادا جهت  اخذ پذیرش

همزمان با شروع کار

 

۱۵۰۰
بخش دوم مشاوره،تکمیل فرم آنلاین و جمع آوری کلیه مدارک و سایر مکاتبات با دانشگاه و اداره مهاجرت مربوطه در زمان اخذ پذیرش

یا CAQ کبک

۱۵۰۰
بخش سوم مشاوره و دریافت پک اطلاعات تکمیل و تهیه مدارک لازم با فرمت بخش فدرال کانادا +کامل شدن پرونده شامل تکمیل تمام فرمها و تهیه رزومه، انگیزه نامه هنگام ثبت پرونده ویزا و وقت سفارت جهت انگشت نگاری در کشور همسایه در زمان صدور ویزا

 

۱۵۰۰

  هزینه دولتی سال ۲۰۱۸:

هزینه پذیرش و استانی : حدودا ۲۰۰ الی ۳۰۰ دلار کانادا به کالج و اداره مهاجرت استان مربوطه

بخش ویزا :  ۸۵ +۱۵۰ هزینه اپلیکشن فی دولت کانادا برای متقاضی ۱۸ سال به بالا

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

اخذ وقت مشاوره : کلیک کنید | ارسال ایمیل  iranquebec@gmail.com

بروز رسانی فروردین ۱۳۹۷

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: