• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

ویزای تحصیلی کبک کانادا

تعداد بازدید: 32394

Untitled

ویزای تحصیلی کبک کانادا – ورود به کبک کانادا در کمتر از یکسال

مقدمه:

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۴۰ کالج است. سالیانه بیش از ۱۵۰,۰۰۰ دانشجو از خارج از کانادا جهت تحصیل به کانادا می آیند و استان کبک به نوعی بهشت دانشگاهی کانادا می‌باشد. تاکنون هزینه های تحصیلی در کبک به اندازه سایر استان‌ها کانادا بالا نمی باشد و حتی برای دانشجویان بین‌المللی نیز می‌تواند مقرون به صرفه باشد. کمترین میزان شهریه در مقاطع مختلف در کانادا مربوط به دانشگاه های استان کبک است.

در استان کبک ۹ دانشگاه وجود دارد که از این تعداد سه دانشگاه انگلیسی زبان هستند: دانشگاه مک گیل (تمرکز بر رشته های پزشکی، مهندسی، علوم پایه)، دانشگاه کونکوردیا (تمرکز بر رشته های علوم پایه، مهندسی، کامپیوتر، بازرگانی)، دانشگاه بیشاپ و همچنین چهار دانشگاه فرانسه زبان هستند: دانشگاه مونترال (تمرکز بر رشته های پزشکی، مهندسی، علوم پایه)، دانشگاه لاوال، دانشگاه شربروک و دانشگاه کبک که در مناطق مختلف ده شعبه دارد. دو دانشگاه دیگر به نام اکول پلیتکنیک و اچ ای سی می باشد.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

امتیازات ویزای تحصیلی:

– مدت زمان صدور ویزا تحصیلی کبک کانادا کمتر از یکسال می باشد.
– پس از اخذ مدرک تحصیلی و اقامت ۲ سال در کانادا از امتیاز مدرک تحصیلی کانادایی و همچنین ۵ امتیاز اقامت موقت کانادا برای درخواست اقامت دائم برخوردار خواهید شد.
– اخذ اقامت دائم کانادا پس از اتمام دوره تحصیل در کمتر از یکسال از طریق تجربه کانادایی
– از آنجای که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند.
– پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر می باشد.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

شرایط اخذ پذیرش از دانشگاهای انگلیسی و فرانسوی زبان کبک:

– داشتن حداقل معدل ۱۴ برای مقاطع  دانشگاهی لیسانس و فوق لیسانس

– مدارک زبان انگلیسی  IELTS 6.5  یا  TOEFL iBT 85  یا   TOEFL Paper  ۵۶۳

– مدرک زبان فرانسه TFI برای دانشگاه فرانسوی زبان مانند دانشگاه مونترال

– اثبات توانایی پرداخت هزینه های تحصیلی سالانه در حدود ۱۰ الی ۱۵ هزار دلار در یک سال تحصیلی

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

اخذ پذیرش:

معرفی دانشگاه کنکوردیا یکی از داشگاه های معتبر کبک کانادا

دانشگاه کنکوردیا، دانشگاه انگلیسی زبان در شهر مونترآل استان کبک کانادا است. تمامی رشته های علوم، مهندسی، کامپیوتر، هنر، و بازرگانی را دارا می باشد. دانشگاه کنکوردیا در رشته های علوم پایه و تمام رشته های مهندسی شهرت فراوانی در بین دانشگاهای کانادا دارد.

دانشگاه کنکوردیا در رنکینگ دانشگاه‌ها و مراکز آموزش‌ عالی‌ کانادا، در گروه‌ یک‌ (ممتاز) قرار دارد.

در سال ۲۰۱۰ کنکوردیا از ۴۳۰۰۰ دانشجو نام نویسی کرد و خود را درمیان بزرگترین دانشگاه‌های کانادا ازین لحاظ جای داد و از این نظر رتبه پنجم را درمیان دانشگاه‌های کانادا کسب کرد و دانشگاه کنکوردیا جزء ۲۰ دانشگاه برتر کانادا می باشد. در برخی از گرایش‌های مهندسی برق و مکانیک، به علت کار کردن بر روی موضوعات به روز و نیز داشتن استادان قوی، رقابتی سخت بین متقاضیان دریافت پذیرش وجود دارد.

U4ntitl8ed

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

لیست رشته های فوق لیسانس و دکترای دانشگاه کنکوردیا مونترال کبک – کانادا: دانلود نمایید

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

لیست کالج های کبک:

 اقامت پس از تحصیل از طریق روش PEQ در استان کبک

تعرفه مشاوره:

شامل جمع آوری مدارک با استاندارد لازم دانشگاه، تشکیل پرونده شامل تکمیل تمام فرم ها و رزومه، دریافت کک از کبک، تشکیل پرونده فدرال و بسیاری از موارد دیگر

مجرد : ۳۰۰۰ دلار  طی ۳ بخش بعد انجام کار (۱۰۰۰ +۱۰۰۰+۱۰۰۰)

 

قسط اول: شروع کار مشاوره و دریافت پک اطلاعات تکمیل و تهیه مدارک همزمان با پروسه ادمیژن دانشگاه

قسط دوم: تشکیل فایل کبک

قسط سوم: تشکیل فایل فدرال

…………………………………………………………………………………………………………………………………………..……………………………

مدت زمان مشاوره: از زمان شروع کار مشاوره تا زمان ویزا

بروز رسانی: خرداد ۹۵

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: