• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خبر شماره ۱۳۴ : فرصت ۱۲ الی ۱۸ ماه برای ارائه مدرک B2 پروسه کبک

۱ مهر ۱۳۹۲ - تعداد بازدید: 25438

فرصت ۱۲ الی ۱۸ ماه برای ارائه مدرک B2

با توجه به قانون اخیر کبک مبنی بر اجباری شدن مدرک زبان فرانسه B2 (متن خبر) دولت کبک طی بخش نامه ای جزییات بیشتری در ارتباط با مهلت ارائه مدرک زبان فرانسه B2 که سوال بسیاری از متقاضیان بود در وب سایت رسمی خود بدین گونه منتشر کرد:

اصل بخش نامه کبک در این خصوص را از اینجا دانلود نمایید.

چه گروه از متقاضیان  فرصت ۱۲ یا ۱۸ ماه برای ارائه مدرک B2 دارند؟

گروه اول:

افرادی که قبل از تاریخ ۱ اگوست ۲۰۱۳ فایل نامبر خود را از اداره مهاجرت دریافت کرده اند در زمان بررسی اولیه پرونده آنها به شرط داشتن امتیاز استخدام پذبری سطح زبان متقاضی اصلی باید در سطح گفتاری و شنیداری A2 و B1 باشد.

گروه دوم:

افرادی که بعد از تاریخ ۱ اگوست ۲۰۱۳ فایل نامبر خود را از اداره مهاجرت دریافت کرده اند و در زمان بررسی اولیه پرونده آنها به شرط داشتن امتیاز استخدام پذبری سطح زبان متقاضی اصلی باید در سطح گفتاری و شنیداری باید B1 و B1 باشد.

 

سوال: زمان بررسی اولیه پرونده چه زمانی است؟؟

 زمان بررسی اولیه پرونده یا l’examen préliminaire بعد از صدور فایل نامبر و چندین ماه قبل از دعوت به مصاحبه می باشد.

توصیه ما به شما متقاضیان:

با توجه به قوانین اخیر کبک و مهلت ۱۲ الی ۱۸ ماهه جهت ارائه مدرک B2 فرانسه به تمام متقاضیان عزیز توصیه می شود:
جهت اخذ مدرک فرانسه B1 در دو مهارت گفتاری و شنیداری هر چه سریعتر اقدام کنند تا بشرط داشتن امتیاز استخدام پذیری از فرصت فوق برای امادگی ازمون استقاده نمایند.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

منبع: سایت iranquebec.ir

تذکر: استفاده از مطالب سایت به ویژه اخبار مهاجرت فقط با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد و استفاده غیر مجاز آن موجب تعقیب قانونی می باشد.

پیشنهاد ویژه سایت ………………………………………………………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

جهت ایمیل یا پیرینت خیر روی گزینه روبرو کلیک نمایید:

Print Friendly

۶۲ دیدگاه برای “خبر شماره ۱۳۴ : فرصت ۱۲ الی ۱۸ ماه برای ارائه مدرک B2 پروسه کبک”

  1. حمیدرضا قاسمی گفت:

    با تشکر از اطلاع رسانی شما
    من آگوست 2011 فایل نامبر شدم و تا کنون دعوت به مصاحبه نشده ام و طبق قانون جدید 12 امتیازی هستم(مهندسی عمران).یعنی 18 ماه فرصت ارسال B2دارم و تا قبل از ارسال مدرک B2 دعوت به مصاحبه نخواهم شد?

    • ایران کبک گفت:

      پاسخ: تمام افراد متقاضی از اداره مهاجرت کبک در چند ماه آینده نامه ای از طریق ایمیل دریافت خواهند کرد که سطح مورد نظر و مهلت ارائه مدرک زبان فرانسه اعلام خواهد شد.

  2. Kamran گفت:

    با سلام و خسته نباشيد خدمت شما،
    من و همسرم يه سال پيش پرونده تشكيل داديم و فقط فايل نامبر داريم مين مدرك a1, a2 و همراه مدرك b1, a1 موقع تشكيل پرونده فرستاديم البته مدرك ايلتس هم فرستاده بوديم، در ضمن مجموع امتيازات ما با قانون جديد ٦٢ ميشه.
    ميشه لطف كنين بگين وضعيت ما به چه صورتي خواهد بود؟ الان كه مين مدرك ب١ نداره چيكار بايد كرد؟

    • ایران کبک گفت:

      از اداره مهاجرت کبک در چند ماه آینده نامه ای از طریق ایمیل دریافت خواهند کرد که سطح مورد نظر و مهلت ارائه مدرک زبان فرانسه اعلام خواهد شد.

  3. امیر گفت:

    جناب آقای برهانی سلام خسته نباشید
    آقای برهانی عزیز من جز افرادی هستم که قبل از آگوست 2013 فقط فایل نامبر گرفته ام و مهندس عمران میباشم و 24 ماه است که از فایل نامبرم میگذرد و هنوز دعوت به مصاحبه نشده ام و یک مدرک a2 ,b2 فرستاد ه ام حال سوال من این است 1-من در حال حاضر در روز مصا حبه چه امتیازی از زبان میگیرم؟ایا 8 امتیاز یا فقط 5 امتیاز b2 ؟…. 2- از ان جا که من مدرک b2 a2 فرستاده ام شرایط دعوت به مصاحبه را دارم؟یا به من هم وقت میدهند 18 ماه با سوال3- با شرایط جدید نمره زبان انگلیسی چگونه محاسبه می شود ؟اگر مدرک نداشته باشیم امتیاز نداریم یا امکان دارد که امتیاز زبان انگلیسی را بگیریم؟با کمال تشکرر از شما

    • ایران کبک گفت:

      از اداره مهاجرت کبک در چند ماه آینده نامه ای از طریق ایمیل دریافت خواهند کرد که سطح مورد نظر و مهلت ارائه مدرک زبان فرانسه اعلام خواهد شد.

  4. کیوان گفت:

    سلام . ضمن تشکر و خسته نباشی برای تمام زحماتی که میکشید و سپاس برای اطلاع رسانی به موقع و خوبتون سه تا سئوال داشتم .
    1- خانم بنده که متقاضی اصلی هستند قبلا نمره زبانشون b1-b2 بوده . نمره گفتارشون b2 بوده آیا لازمه دوباره امتحان بدن ؟
    2- آیا تغییر در حداقل امتیازات بوجود اومده یا خیر ؟
    3- نمره خودم a2-b1 بوده . آیا لازمه سطح زبانمو بالاتر ببرم ؟

  5. مسعود گفت:

    با سلام و خسته نباشید بخاطر تمامی زحمات شما.
    8 ماه قبل من یک مدرک b2 a2 tcfq فرستادم. آیا من هم باید منتظر ایمیل باشم یا مستقیما به مصاحبه دعوت خواهم شد؟
    با تشکر. رشته مهندسی عمران ، فایل نامبر sep 2011

  6. محسن گفت:

    سلام خدمت شما
    من رشته6امتیازی هستم و مدرک زبان فرانسه B2,B1 و(IELTS(6,5/5فرستادم. با نمرات زبانم 50 امتیاز دارم(مجرد).آیا نامه ای دریافت خواهم کرد یا نیازی به امتحان مجدد ندارم؟

  7. مهاجر گفت:

    آیا امتیاز قبولی با احتساب امتیاز سازگاری همچنان 55 برای مجرد و 63 برای متاهلین هست .
    جایی خوندم امتیاز برای قبولی با توجه به تاریخ اول آگوست تغییر کرده

  8. ج.د گفت:

    با سلام ودرود بر شما عزيزان
    من يه سوال داشتم اينكه مداركم رو تو مي فرستادم و مدرك a2 b1داشتم مجرد هستم 49 امتيازه ميخواستم ببينم اگه من يه b2بگيرم كافيه يا نه ………..ممنون

  9. امیر گفت:

    با سلام ، آقای برهانی من 22 OCT 2013 به مصاحبه دعوت شدم ولی مدرک زبانم B1 گفتاری A1 شنیداری رو فرستادم که بعد نامه مصاحبه اومد و تاریخ فایل نامبرم 3 MAI 2011 است، حساب که می کنم امتیازام به 48 می رسه یه خورده نگرانم به نظرتون باید تا روز مصاحبه چی کار کنم؟

  10. امیر گفت:

    جناب آقای برهانی رشتم مهندسی شیمی ،سابقه کارم 32 ماه با بیمه مرتبط با کار، 27 سالمه.ممنون از زحمات شما

  11. مسعود گفت:

    آیا امکان ارسال مدارک بدون ارسال مدرک زبان وجود دارد

    • ایران کبک گفت:

      بله
      طبق گفته اداره مهاجرت کبک:
      if you need the points for French language you have to send the certificate, if you not need it you can just send your documents with a certificate lower than b2 to strat the process and then you have to get B2 in a french exam

  12. امیر گفت:

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
    جناب آقای برهانی اگر بعد از قبولی در مصاحبه ازدواج کنم وضعیت پروندم چی می شه؟ همسرمم باید به مصاحبه دعوت شه؟ ممنون اگر راهنمایی کنید

  13. مهدیه عرب گفت:

    با سلام و خسته نباشی
    من مدارک خود و همسرم را قبل از آگوست ارسال کردم,23 جولای به اداره مهاجرت رسیده, در کمال تعجب دیروز 28 سپتامبر کلیه مدارکمون رو داخل یه پاکت پستی برگردوندن.
    توی نامه ای که واسم فرستادن از من مدرک آیلتس خواستند در صورتیکه مجموع امتیازات من و همسرم بدون آیلتس 58 بود.هر دو مدرک B2 ارائه کردیم.
    الان نمیدونم باید چه کار کنم؟ آیا با N Ref. ind که بهم دادن میتونم باهاشون مکاتبه کنم؟
    حتی مانی اوردر هم پس فرستادن!!!

  14. نوشین گفت:

    سلام آقای برهانی

    از شما یک راهنمایی می خوام چون واقعا نگران پروندمون هستم

    من و همسرم مدارکمون رو فرستادیم و مارچ 2013 فایل نامبرمون اومده. در مدارک ارسالی سابقه کار من که مین هستم بیمه نداشت. رشته من شیمی هست. با امتیاز جدید که 6 امتیاز هست محاسبه کردم به 60 می رسه (بدون سابقه کار). مدرک زبانم A2-B1. آیلتس 7.5-7.5
    دو سوال از خدمتتون دارم:
    1- الان که امتیازمون بدون سابقه کار به 60 می رسه، امکان داره سوابق کاری بدون بیمه رو قبول کنن؟ در ضمن من بعد از ارسال مدارک یک سال سابقه کار با بیمه دارم.
    2- آیا هم من و هم همسرم باید B2 بگیریم یا اگر من بگیرم کافیه؟ 60 امتیاز را بدون امتیاز زبان همسرم و بدون انطباق پذیری داریم.

  15. بهناز گفت:

    با سلام:

    چطور میشه مطلع شد که money order نقد شده است؟

  16. nob گفت:

    سلام

    خسته نباشید.

    میخواستم بدونم که اگر فرد اصلی سطح زبانش زیر a2 باشد و فایل نامبر داشته باشد ریجکت میشود یا فرصت زبان هم به او داده میشود.
    من رشتم دیمند هستش و بدون نمره زبان خودم 60 امتیاز میگیرم. میخواستم بدونم الان که بدون نمره زبان فرانسه از 57 گذشتم بازم نیاز به ارتقا زبان دارم و با این شرایط زبانی که عرض کردم ریجکتم نمیکنن به خاطر اینکه نمره حداقل رو میگیرم؟

    ممنونم

  17. شیما گفت:

    ﺳﻠﺎﻡ
    ﻣﺪﺍﺭﮎ ﻣﻦ ۳۱ ﻣﯽ ﺑﻪ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﻭﻟﯽ ﺗﺎﮐﻨﻮﻥ ﻫﯿﭻ ﺧﺒﺮﯼ ﺍﺯ ﻓﺎﯾﻞ ﻧﺎﻣﺒﺮ ﻧﯿﺴﺖ. ﺍﻣﺘﯿﺎﺯﯾﻪ ﻣﻦ ۴۹ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻗﻮﺍﻧﯿﻦ ﺍﻟﺎﻥ ۴۷ ﺷﺪﻩ. ﺗﺎ ﭼﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻧﮕﺮﺍﻧﻢ

  18. عليرضا گفت:

    من مهندس عمران ۳۹ ساله متاهل ۱ فرزند زیر ۱۲ سال در سپتامبر ۲۰۱۱ مدارک را ارسال کردم در فوریه ۲۰۱۲ فایل نامبر را دریافت کردم در اگوست ۲۰۱۲ به دلخواه اکوت و پغله ب۱ را روی پرونده گذاشتم ولی تاکنون هیچ اتفاقی نیفتاده است . در حال حاضر میگن ب۲ لازم است لطفا اگر امکان دارد به من بگویید ۱- آیا نیاز به ارائه مدرک ب۲ است یا سطح زبان باید ب ۲ باشد۲- آیا مصاحبه برگزار خواهد شد یا خیر … در نهایت محبت فرموده ووضعیت من را بررسی و خبر موثقی اعلام فرمایید. با تشکر

  19. محمد گفت:

    سلام لطفا جواب بدید خیلی استرس دارم.
    من 2 بار امتحان دادم یک بار اکوت A2 شدم پغل B1 بار دوم مجددا اکوتو با Score 299 A2 شدم ولی پغل را B2 شدم آیا آحتیاج هست که دوباره امتحان بدم؟ یا باید جفت مهارت ها رو B2 بشم؟ ممنون از تلاش بی وقفتون.

  20. فرزانه گفت:

    با سلام آقای برهانی
    می خواستم بدونم آیا من که مین هستم مدرک b2 برای من کافی است یا همسرم هم نیاز به مدرک tcf دارند؟ واگر دارند در چه سطحی؟
    ممنون از زحماتتون.

  21. دانیال گفت:

    با سلام
    خانم من پرستار هست و تازه داریم پرونده تشکیل میدهیم و تازه شروع به
    زبان خواندن کردیم.
    می خواستم بدونم بعد از ارسال پرونده ما چقدر فرست داریم تا مدرک B2 را بگیریم و بفرستیم.
    با تشکر از شما

  22. پریسا گفت:

    سلام و عرض خسته نباشید
    قبل از تغییر قانون من مدرک b1 و آیلتس 5.5 داشتم و همسرم هم که همراه هست a2 رو داشت و فرستادیم. با توجه به اینکه رشته من 6 امتیازی هست و 9 سال سابقه کار دارم و همسرم هم رشته اش حسابداریه و لیسانس , و یک فرزند داریم سنمون هم نسبت به سه سال پیش که اقدام کردیم خوب بوده 35 و 39 ساله :
    فکر میکنید
    1- لازم باشه که من مدرک b2 بگیرم؟
    2- الان باید نمره b یکم رو صفر در نظر بگیرم؟
    ممنون میشم توضیح بدید.

  23. کیانوش گفت:

    با سلام و خسته نباشید برای اطلاع رسانی خوبتان
    سوال من اینه که: تاریخ دریافت فایل نامبر من سپتامبر 2011 است و رشته من 6 امتیازی.من مدرک فرانسه b1-b1 را ارسال کردم ولی مدرک IELTS نفرستادم.تو نامه فایل نامبرم هم درخواست هیچ مدرکی نشده بود.آیا لازمه که IELTS هم بفرستم با توجه به اینکه زبان انگلیسیم خوبه؟

  24. hossein گفت:

    سلام اقای برهانی من مهندس کشاورزی هستم اما به عنوان قصاب میخواهم اقدام کنم و دارای سابقه کار همراه بیمه از کشتارگاه هستم 2 سال/ زبان b1در شنیداری b2در گفتار ایا شرایط اقدام به عنوان قصاب دارم؟دارای مدرک فنی وحرفه ای قصابی هستم اخیرا یکی از دوستان بنده هم موفق در قبولی مصاحبه شده است به عنوان قصاب لطفا بنده را راهنمایی فرمایید

  25. سعید گفت:

    با سلام وخسته نباشید
    من کاملا گیج شدم اقای برهانی ایا من باید مدرک زبان ب2 بفرستم
    فایل نامبر 2011/11/14
    رشته ماشین افزار.در ضمنمن تابه الان مدرک زبان براشون نفرستادم

  26. مريم گفت:

    سلام
    يكي از دوستان مداركشون رو آخر سپتامبر فرستادن و چون كمبود امتياز نداشتند، به مدرك انگليسي نياز نداشتند و تيك هم نزده بودند. فرانسه هم A1,A2داشتند. تو ماه اكتبر مداركشون رو به علت نبود مدرك Ielts برگشت زدند. علت خاصي داره؟ آيا راه حلي وجود داره يا اينكه بايد حتما تو امتحان آيلتس شركت كنند؟
    با تشكر از سايت بروز شما

  27. هایا گفت:

    سلام من پرستارم می خواستم بدونم با توجه به امتیاز رشته ام حتما باید ب 2 بگیرم؟

  28. مریم شهلایی گفت:

    با سلام آیا کسی که قبلا” اقدام کرده برای کبک و فایل نامبر دارد می تواند برای فدرال هم همزمان اقدام کند یعنی 2 پرونده با هم ؟

  29. قاسم گفت:

    با سلام
    من كارشناس مهندسي هستم
    و سال 2011 مداركمو فرستادم و الان نامه ناقص بودن مدارك به انضمام مدارك جديد برام اومده (مهلت 90روزه )ميخواستم بدونم كه من تازه ماه ديگه ميخوام براي آزمون زبان فرانسه ثبت نام كنم .بنظر شما مدارك فعلي ام رو بفرستم ؟
    ممنون

  30. آیدا گفت:

    سلام
    ژانویه 2011 فایل نامبرم اومد و بعد ازم مدرک آیلتس و TCF خواستند که براشون فرستادم parle : B1 , Ecoute : A2 ولی از اون تایم تا الان هی خبری نشده می تونید راهنماییم کنید ؟ ممنون میشم

  31. آیدا گفت:

    سلام
    ژانویه 2012 فایل نامبرم اومد و بعد ازم مدرک آیلتس و TCF خواستند که براشون فرستادم Ecoute : A2 , Parle : B1 ولی از اون تایم تا الان هیچ خبری نشده می تونید راهنماییم کنید ؟ ممنون میشم
    پ ن . سال بالا اشتباه زده شده صحیحش 2012 هست

ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: