• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

خبر شماره ۱۸۸ : اقامت پس از تحصیل از طریق روش PEQ در استان کبک

۱۲ آبان ۱۳۹۵ - تعداد بازدید: 1421

hqdefault

روش Programme de l’Expérience Québécoise یا بصورت اختصاری PEQ چیست؟

اگر شما دارای تجربه کاری یا مشغول تحصیل در استان کبک کانادا می باشید می توانید جهت دریافت اقامت دایم کانادا از این طریق اقدام کنید. برنامه مهاجرت به کانادا از طریق PEQ روشی برای صدور سریع CSQ برای افراد دارای سابقه کار و فارغ التحصیلانی است که برای آن تقاضا داده اند و شرایط معین مورد نیاز را نیز دارا هستند. همچنین در صورت وجود، CSQ برای همسر متقاضی و فرزندان وابسته قید شده در تقاضانامه قابل صدور است. پس از دریافت CSQ فرد می تواند برای دریافت اقامت دائم (PR) درخواست دهد.

متاسفانه در ایران بعلت اطلاع رسانی نادرست در خصوص روش PEQ، متقاضیان اقدام از این روش را از ابتدا درخواست میکنند و مطمعنا عملی نخواهد بود. جهت اقدام از این روش ابتدا باید دارای شرایط زیر بود:

– دارای سابقه کار یکساله در کبک

– دارای یک مدرک تحصیلی در کبک؛ با توجه به شرایط متقاضیان در ایران مناسب ترین راه برای اقدام از این روش اخذ ویزای دانشجویی در مقاطع کالج و دانشگاه از استان کبک می باشد.

مدارک تحصیلی و زبانی برنامه پی ای کیو PEQ:

۱- متقاضی باید در طول ۳۶ ماه گذشته یکی از مدارک زیر را دریافت کرده باشد و یا رشته تحصیلی را که (ظرف ۶ ماه آینده) منتهی به دریافت یکی از مدارک زیر می شود آغاز کرده باشد؛

مدرک کارشناسی، مدرک کارشناسی ارشد و مدرک دکتری

مدرک DEC-دیپلم مطالعات دانشگاهی، آموزش های فنی

مدرک DEP- دیپلم فنی کالج ، با۱۸۰۰  ساعت دوره آموزشی

متقاضیان توجه داشته باشند که ۶ ماه قبل از اتمام تحصیل خود می توانند برای CSQ تقاضا بدهند، و در هر صورت،گواهی CSQ تنها پس از ارائه کامل ریز نمرات نهایی به همراه گواهی تکمیل موفقیت آمیز، و یا پس از ارائه مدرک صادر خواهد شد. جهت اقدام ویزای دانشجویی، دیپلم کالج دو ساله را باتوجه به پروسه پذیرش ساده تر و ورود به بازار کار پیشنهاد می شود.

۲- شرایط مورد نیاز زبان برای برنامه PEQ؛

تحصیلات خود را در کبک بطور کامل به فرانسوی انجام داده باشد؛ حداقل ۳ سال تحصیل تمام وقت به زبان فرانسوی در یک موسسه آموزشی متوسطه و یا بعد از دبیرستان داشته باشد.

تکمیل موفقیت آمیز دوره زبان فرانسه پیشرفته در کبک، که توسط وزارت آموزش، پرورش و ورزش و یا وزارت علوم، تحقیقات و آموزش عالی ارائه شده باشد.

گذراندن یک آزمون استاندارد مورد تایید اداره مهاجرت که نشان دهنده سطح مهارت پیشرفته زبان فرانسه باشد( سطح ب۲ گفتاری و شنیداری).

 اطلاعات بیشتر

جهت تحصیل در مقطع کالج باید بدانید؛

– هیچ گونه وام و کمک هزینه ای در این خصوص از طرف دولت کبک به شما پرداخت نمیشود. و شما توان پرداخت هزینه های کالج و زندگی سالایانه برای خود و خانوده را داشته باشید؛بطور میانگین هزینه تحصیلی و رندگی یک فرد برای یکسال در حدود ۲۰ الی ۲۵ هزار دلار کانادا میشود و به ازای اضافه شدن هر فرد دیگر مبلغی در حدود ۸ هزار دلار اضافه شود.

– امکان انجام کار موقت در محیط اموزشی می باشد.

>> اولین قدم در این مسیر اخذ پذیریش تحصیلی از کالج های استان کبک می باشد مراحل بعدی شامل اخذ گواهی قبولی تحصیلی از اداره مهاجرت کبک CAQ و در انتها دریافت ویزا از ویزا افیس کانادا در شهر انکارا می باشد. با توجه به آشنایی و سابقه تحصیل در کالج های مونترال استان کبک امکان پذیرش در روش از طرف ما می باشد. جهت شروع پروسه اطلاعات شخصی, تحصیلی و زبانی خود را به info@iranquebec.ir ایمیل بزنید.

سوال و پاسخ: چناچه سوالی در این زمینه دارید با ارسال کامنت در این بخش منتظر دریافت پاسخ خود بمانید

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

منبع: سایت iranquebec.ir

تذکر: استفاده از مطالب سایت به ویژه اخبار مهاجرت فقط با ذکر منبع و لینک سایت مجاز می باشد و استفاده غیر مجاز آن موجب تعقیب قانونی می باشد.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..


Print Friendly

۴ دیدگاه برای “خبر شماره ۱۸۸ : اقامت پس از تحصیل از طریق روش PEQ در استان کبک”

  1. هوشمند گفت:

    با سلام و با تشکر فراوان از اطلاعات مفید شما در مورد مهاجرت

    آیا در روش PEQ, فردی با داشتن مدرک دکترا موفق به گرفتن پذیرش کالج و سپس ویزای دانشجویی می شود؟
    و دوم اینکه آیا در ابتدا برای اخذ پذیرش دوساله کالج باید مدرک فرانسه ارائه داد؟
    با سپاس۲

  2. Iman گفت:

    با سلام
    آیا امکان این وجود دارد برای منی که مدرک زبان فرانسه ندارم از یک کالج معتبر زبان فرانسه پذیرش بگیرم و همزمان پذیرش مشروط کالج یک رشته رو هم بگیرم و اونجا برم زبانم رو بخونم و بعد درسم رو ادامه بدم؟
    ممنون

ارسال نظرات

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: