• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی کبک

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی فدرال

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی

    اقامت موقت - ویزای دانشجویی کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک

    اقامت اتحادیه اروپا - کشور دانمارک

اقامت دانمارک از طریق تخصص

کپنهاک – دانمارک

مقدمه:

اگر در ایران و یا در هر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای یکی از تحصیلات عالیه کارشناسی ارشد و یا دکترا هستید و از طرفی قصد داشتن اقامت در یکی از کشورهای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت یا همان کارت سبز دانمارک Green Card می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای شما باشد. شما می توانیددر صورت کسب حد نصاب امتیاز (۱۰۰ امتیاز) درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورهای اروپا قدم بگذارید.

ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر ۳ ساله است و به شما این امکان را می دهد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید. پس از یافتن کار این امکان را خواهید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چهارسال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک هم اقدام کنید. پاسپورت دانمارک معتبرترین پاسپورت جهان می باشد و همچنین دانمارک تا کنون دوبار در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به عنوان شادترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است.

امتیاز ویژه برای دارندگان اقامت دانمارک

با داشتن پاسپورت دانمارک شما به همراه خانوادتان می توانید بدون نیاز به ویزا به تمام کشور های عضو اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایید.

اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۷ کشور مستقل می‌شود که عبارتند از: اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، آلمان، بریتانیا، بلژیک، بلغارستان، پرتغال، دانمارک، رومانی، جمهوری چک، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لتونی، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، هلند و یونان می باشد. چهار کشور ترکیه، کرواسی ، جمهوری مقدونیه و صربستان نیز در لیست انتظار پیوستن به این اتحادیه هستند.

قوانین در اتحادیه اروپا

بر اساس قوانین اتحادیه اروپا اتباع کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند با داشتن گذرنامه یا کارت شناسایی معتبر آزادانه بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسافرت کنند و بدون نیاز به اجازه اقامت در آن کشورها به مدت سه ماه اقامت کنند.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

شرایط لازم برای دریافت اقامت:

حد نصاب امتیاز برای اقدام جهت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای سن، سطح تحصیلات، سطح زبان، سوابق کاری، سازگاری با محیط  می شود.

۱- عنوان شغلی با مدرک تحصیلی مورد نیاز شما در لیست اعلام شده اداره مهاجرت دانمارک (تا ۱۰ امتیاز). ۲- داشتن حداقل یک سال کار مرتب در لیست اعلام شده (تا ۱۵ امتیاز).  ۳- داشتن حداقل مدرک لیسانس و شرایط مالی مناسب (تا ۸۰ امتیاز).  ۴- داشتن حداقل نمره زبان انگلیسی – مدرک ایلتس ۴٫۵ به بالا (تا ۲۰ امتیاز).   ۵- داشتن شرایط سنی مناسب – کمتر از ۳۵ سال (تا ۱۵ امتیاز). ۶- داشتن حداقل یکسال سابقه تحصیل یا اقامت در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس (تا ۱۵ امتیاز).

بیشترین امتیاز مربوط به تحصیلات می باشد:

لیسانس: ۳۰         فوق لیسانس: ۶۰ امتیاز       دکترا : ۸۰ امتیاز

توضیح: متاسفانه افراد با مدرک لیسانس بعلت به حد نصاب نرسیدن امتیاز آنها نمی توانند در این پروسه اقدام کنند.

اخذ اقامت دانمارک بهترین فرصت برای افراد دارای مدارک فوق لیسانس و دکترا با دانش بسیار کم انگلیسی می باشد.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

لیست عناوین شغلی مورد نیاز دانمارک:

 لیست عناوین شغلی با مدارک لازم لیسانس، فوق لیسانس و دکترا اداره مهاجرت دانمارک: دانلود نمایید

بروز رسانی: ۰۱/۰۷/۲۰۱۴

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

مشاوره:

آن دسته از افرادی که قصد اقدام از روش”Greencard” دانمارک را پس از اخذ تصمیم شخصی دارند و به دلایل ذکر شده ذیل می خواهند با کمترین هزینه و آگاهی- اطمینان بیشتر خودشان به کمک یک مشاور آگاه و با تجربه در این زمینه، بصورت شخصی اقدام نمایند:

۱- جلوگیری از صرف هزینه های گزاف و سنگین دفاتر مهاجرت در تمام شهر ها
۲- عدم آگاهی ازاطلاعات کافی در مورد تمامی مراحل مهاجرت دانمارک قبل و بعد از مصاحبه
۳- نبود هر گونه نقص در پرونده خود اعم از مدارک و فرم (عامل به تعویق افتادن چندین ماه در پروسه مهاجرت)

۴- داشتن اطلاعات مهم در مورد تمامی فرم ها (داشتن کپی از تمام فرم های متقاضی) و رزومه شخصی، اطلاع دقیق از زمان تحویل مدارک

۵- دریافت تمام مکاتبات اداره مهاجرت دانمارک در ایمیل و آدرس شخصی متقاضی (مهم)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

هزینه مشاوره:

شامل جمع آوری مدارک با استانـدارد لازم دولـت دانمارک، تشکیل پرونده شامل تکمـیل تمامی فرم ها و رزومه، دریافت وقـت مصــاحـبه، اطلاعات ویژه مصاحبه، مشاوره تا زمان اخذ اقامت و بسیاری از موارد دیگر …

هزینه : ۶۵۰ یورو     طی ۳ قسط بعد انجام کار (۱۵۰+۴۰۰+۱۰۰)

نکته:  به افراد متاهل ۱۰۰ یورو اضافه می شود

قسط اول: شروع کار مشاوره در جمع آوری تمام مدارک لازم و دریافت چک لیست, تعیین و گرفتن وقت مصاحبه

قسط دوم: بعد از تشکیل کامل پرونده شامل تکمیل فرم ها , رزومه, پرداخت اپلیکشن فی و مدارک لازم  در قبل روز مصاحبه

قسط سوم: بعد از دریافت ویزا

با اطمینان، آگاهی بیشتر و بدون نیاز به صرف هزینه های گزاف دفاتر مهاجرت بصورت شخصی و با مشاوره بنده اقدام نمایید و ما از ابتدا تا انتها در کنار شما خواهیم بود

نمونه ای از ویزای دریافت شده: نمونه یک و نمونه دو

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

برای اطلاع از کسب نمره لازم و شروع پروسه ابتدا فرم ارزیابی ما را از بخش پروسه دانمارک تکمیل بفرمایید