• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی کبک

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی فدرال

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی

    اقامت موقت - ویزای دانشجویی کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک

    اقامت اتحادیه اروپا - کشور دانمارک

اقامت دانمارک از طریق تخصص

کپنهاک – دانمارک

مقدمه:

اگر در ایران و یا در هر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای یکی از تحصیلات عالیه کارشناسی, ارشد و یا دکترا هستید و از طرفی قصد داشتن اقامت در یکی از کشورهای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت یا همان کارت سبز دانمارک Green Card می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای شما باشد. شما می توانیددر صورت کسب حد نصاب امتیاز (۱۰۰ امتیاز) درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورهای اروپا قدم بگذارید.

ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری ۲ ساله است و به شما این امکان را می دهد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید. پس از یافتن کار این امکان را خواهید داشت که آن را تمدید کنید . بر اساس قوانین جدید ۲۰۱۵ و پس از گذشت ۵ سال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک هم اقدام کنید. پاسپورت دانمارک معتبرترین پاسپورت جهان می باشد و همچنین دانمارک تا کنون دوبار در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۷ به عنوان شادترین کشور جهان برای زندگی انتخاب شده است.

امتیاز ویژه برای دارندگان اقامت دانمارک

با داشتن پاسپورت دانمارک شما به همراه خانوادتان می توانید بدون نیاز به ویزا به تمام کشور های عضو اتحادیه اروپا رفت و آمد نمایید.

اتحادیه اروپا هم اکنون شامل ۲۷ کشور مستقل می‌شود که عبارتند از: اتریش، اسپانیا، استونی، اسلوواکی، اسلوونی، ایتالیا، ایرلند، آلمان، بریتانیا، بلژیک، بلغارستان، پرتغال، دانمارک، رومانی، جمهوری چک، سوئد، فرانسه، فنلاند، قبرس، لتونی، لوکزامبورگ، لهستان، لیتوانی، مالت، مجارستان، هلند و یونان می باشد. چهار کشور ترکیه، کرواسی ، جمهوری مقدونیه و صربستان نیز در لیست انتظار پیوستن به این اتحادیه هستند.

قوانین در اتحادیه اروپا

بر اساس قوانین اتحادیه اروپا اتباع کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند با داشتن گذرنامه یا کارت شناسایی معتبر آزادانه بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا مسافرت کنند و بدون نیاز به اجازه اقامت در آن کشورها به مدت سه ماه اقامت کنند.

در مورد کشور دانمارک بیشتر بدانید: کلیک نماید

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

شرایط لازم برای دریافت اقامت:

حد نصاب امتیاز برای اقدام جهت کارت سبز دانمارک ۱۰۰ امتیاز است که شامل امتیاز برای سطح تحصیلات، سطح زبان، لیست مشاغل و سازگاری  می شود. در سال ۲۰۱۵ امتیاز سابقه کار و سن کلا حذف شده است و شرط تمدیدکارت اقامت بدین گونهه شده است که بعد از گذشت یک سال درآمد شما کنترل می شود که درآمد ثبت شده متقاضی [در سیستم مالیاتی-بانکی] حداقل مجموعا ۵۰ هزار کرون تا آن لحظه باشد. در غیر این صورت اقامت شما تمدید نمی شود.

امتیاز بندی جدید دسال ۲۰۱۵ :

تحصیل (حداکثر ۱۳۰ امتیاز)
اگر مدرک از نظر وزارت علوم دانمارک معادل مدارک زیر ارزیابی شود، امتیازهای مربوطه داده خواهد شد:
لیسانس ۳۰، لیسانس بعلاوه یک سال فوق لیسانس ۵۰، فوق لیسانس ۶۰ و دکترا ۸۰ امتیاز
در صورت قرار داشتن مدرک در پوزیتیو لیست، ۳۰ امتیاز اضافی
در صورت قرار داشتن در لیست چهارصد دانشگاه برتر ۱۰ امتیاز اضافی، در صورت قرار داشتن در دویست دانشگاه برتر ۱۵ امتیاز اضافی و در صد دانشگاه برتر ۲۰ امتیاز اضافی

زبان (حداکثر ۴۰ امتیاز)
زبانهای اسکاندیناوی: مدرک دنسک یک یا معادل سوئدی و نروژی آن ۵، برای دنسک دو و معادل آن ۱۰، برای دنسک ۳ و معادل آن ۲۰ و برای Studieprøven یا معادل آن ۴۰ امتیاز
برای زبان انگلیسی  ایلتس ۵ الی ۶ : ۲۰ امتیاز
برای زبان انگلیسی ایلتس ۶٫۵ به بالا یا تافل ibt 72 به بالا : ۴۰ امتیاز

انطباق پذیری (حداکثر ۱۵ امتیاز)
برای یک سال تحصیل همراه با امتحان در اروپا ۵ امتیاز
برای سه سال تحصیل همراه با امتحان در اروپا ۱۰ امتیاز
برای یک سال کار مداوم در اروپا ۵ امتیاز
برای دو سال کار مداوم در اروپا ۱۰ امتیاز
برای توانایی زبان دانمارکی در حد دنسک دو، ۵ امتیاز

هزینه های دولتی دانمارک ( اپلیکشن فی)

۶۴۸۵ کرون دانمارک (۸۷۰ یورو) برای متقاضی اصلی

۲۰۹۵ کرون دانمارک ( ۲۸۱ یورو) برای هریک از افراد خانواده (همراه)

به همراه هزینه سفارت در حدود ۵۰۰-۶۰۰ دلار

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

لیست عناوین شغلی مورد نیاز دانمارک:

 لیست عناوین شغلی با مدارک لازم لیسانس، فوق لیسانس و دکترا اداره مهاجرت دانمارک: دانلود نمایید

بروز رسانی: ۰۱/۰۱/۲۰۱۵

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

مشاوره:

آن دسته از افرادی که قصد اقدام از روش”Greencard” دانمارک را پس از اخذ تصمیم شخصی دارند و به دلایل ذکر شده ذیل می خواهند با کمترین هزینه و آگاهی- اطمینان بیشتر خودشان به کمک یک مشاور آگاه و با تجربه در این زمینه، بصورت شخصی اقدام نمایند:

۱- جلوگیری از صرف هزینه های گزاف و سنگین دفاتر مهاجرت در تمام شهر ها
۲- عدم آگاهی ازاطلاعات کافی در مورد تمامی مراحل مهاجرت دانمارک قبل و بعد از مصاحبه
۳- نبود هر گونه نقص در پرونده خود اعم از مدارک و فرم (عامل به تعویق افتادن چندین ماه در پروسه مهاجرت)

۴- داشتن اطلاعات مهم در مورد تمامی فرم ها (داشتن کپی از تمام فرم های متقاضی) و رزومه شخصی، اطلاع دقیق از زمان تحویل مدارک

۵- دریافت تمام مکاتبات اداره مهاجرت دانمارک در ایمیل و آدرس شخصی متقاضی (مهم)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

هزینه مشاوره تکمیل پرونده:

شامل جمع آوری مدارک با استانـدارد لازم دولـت دانمارک، تشکیل پرونده شامل تکمـیل تمامی فرم ها و رزومه، دریافت وقـت مصــاحـبه، اطلاعات ویژه مصاحبه، مشاوره تا زمان اخذ اقامت و بسیاری از موارد دیگر …

هزینه : ۶۵۰ یورو     طی ۳ قسط بعد انجام کار (۱۵۰+۴۰۰+۱۰۰)

نکته:  به افراد متاهل ۱۰۰ یورو اضافه می شود

قسط اول: شروع کار مشاوره در جمع آوری تمام مدارک لازم و دریافت چک لیست, تعیین و گرفتن وقت مصاحبه

قسط دوم: بعد از تشکیل کامل پرونده شامل تکمیل فرم ها , رزومه, پرداخت اپلیکشن فی و مدارک لازم  در قبل روز مصاحبه

قسط سوم: بعد از دریافت ویزا

با اطمینان، آگاهی بیشتر و بدون نیاز به صرف هزینه های گزاف دفاتر مهاجرت بصورت شخصی و با مشاوره بنده اقدام نمایید و ما از ابتدا تا انتها در کنار شما خواهیم بود

نمونه ای از ویزای دریافت شده: نمونه یک و نمونه دو

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

برای اطلاع از کسب نمره لازم و شروع پروسه ابتدا فرم ارزیابی ما را از بخش پروسه دانمارک تکمیل بفرمایید

اپدیت صفحه: ۱۹ دی ۱۳۹۳