• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

اسپانسرشیپی همسر | کانادا

تعداد بازدید: 2614

اسپانسرشیپی همسر

منظور از حمایت مالی یا اسپانسرشیپی ( Sponsorship ) این است که یک فرد به دولت کانادا متعهد شود طی دوره ای که از طرف قانون تعیین شده است در صورت نیاز هزینه های زندگی فرد تحت حمایت خود را تامین کند. به این فرد که مقیم یا شهروند کاناداست، اسپانسر (حامی) و به این تعهد Undertaking می گویند.

 برای اینکه کسی بتواند اسپانسر همسرش  در ایران شود چه شرایطی باید داشته باشد؟

۱ .  مقیم دائم یا شهروند کانادا باشد.

۲.   ساکن کانادا باشد.  اگر فرد اسپانسر کننده، شهروند کانادا باشد و خارج از کانادا زندگی کند، می تواند اسپانسر همسرش شود به شرط آنکه بعد از صدور ویزا به همراه همسرش به کانادا باز گردد و در آنجا زندگی کند.

۳.  بابت اسپانسرشیپ های قبلی خود به دولت کانادا بدهکار نباشید.

۴.  طی سه سال گذشته اسپانسر همسر دیگری نشده باشید.

۵.   هنگام ازدواج با همسر خود، همسر یا شریک زندگی دیگری نداشته باشد.

۶.  ازدواج صوری یا مصلحتی نباشد.

۷.  اسپانسر٬ سابقه خشونت جنسی در ۵ سال گذشته نداشته باشد.

۸. اگر اعلام ورشکستگی کرده ٬ پرونده بسته شده باشد ( discharged  شده باشد (.

۹. در ۱۲ ماه گذشته  از welfare استفاده نکرده باشد.

همسر من در ایران چه شرایطی باید داشته باشد که من بتوانم وی را اسپانسر کنم؟

مهم ترین شرایط برای همسرِ اسپانسر شامل موارد زیر است:

۱.  در هنگام ازدواج همسر یا شریک زندگی دیگری نداشته باشد و سنش هنگام ازدواج کمتر از ۱۶ سال نباشد.

۲.  موقعی که اسپانسر به کانادا می آمده، وی همسر اسپانسر نبوده است.

۳.  ممنوع الورود به کانادا نیست.

۴.  هدف وی از ازدواج با همسرش کسب اقامت کانادا نبوده است.

اگر همه شرایط برای اسپانسر شدن و همین طور مهاجرت برقرار باشد آن وقت اسپانسر و همسر وی باید همه مدارک لازم را تهیه و همه فرم ها را پر و ارسال نمایند.

برای اینکه بتوان اسپانسر همسرم شوم٬ آیا حتما باید سیتی زن باشم؟

خیر. در صورت دارا بودن اقامت دایم نیز میتوانید همسر خود را اسپانسر کنید.

حداقل درآمد من برای اسپانسر کردن همسرم چقدر باید باشد؟

برای اسپانسر شدن همسر نیازی به شرط مالی نیست. یعنی برای اسپانسر کردن همسر و فرزند نیازی نیست درآمد مکفی داشته باشید.

زمان بررسی تقاضای اسپانسرشیپی در اداره مهاجرت کانادا چقدر است؟

مهاجرت همسران از طریق اسپانسرشیپ در اولویت اول اداره مهاجرت قرار دارد و سعی بر آن است که ظرف شش ماه ویزا صادر شود. با این حال بهتر است حدود یک سال را برای این کار پیش بینی کنید.

آیا با من یا با همسرم مصاحبه هم خواهند کرد؟

معمولا در این روش مصاحبه ای صورت نمی پذیرد ولی اگر به مصاحبه دعوت شدید نگران نباشید. دعوت شدن به مصاحبه لزوماً به معنای وجود اشکال در کار شما نیست.

اگر همسرم بعد از ورود ناسازگاری کرد٬ میتوانم او را برگردانم؟

همسر شما به محض ورود به کانادا اقامت دایم کانادایی میگیرد اما این اقامت تا ۲ سال مشروط است. فرد اسپانسر کننده باید به همراه همسر خود به مدت ۲ سال از روزی که همسر اقامت دایم کانادایی خود را دریافت می کند،  در یک رابطه قانونی و مشترک زندگی نمایند در غیر این صورت اقامت دایم فرد اسپانسر شده باطل خواهد شد.

اقامت مشروط در اسپانسرشیپ همسر فقط در بر گیرنده افراد ذیل می گردد:

  •   رابطه زناشویی همسر و شخص اسپانسر دو سال و یا کمتر از ۲ سال بوده و یا
  •   همسر و شخص اسپانسر فرزند مشترک نداشته باشند

موارد استثنا شامل فوت فرد اسپانسرکننده و یا خشونت و آزار فرد اسپانسر شونده میباشد.

در صورت اسپانسر کردن همسر٬ تعهدات مالی من نسبت به همسر و فرزندان وی چیست؟

وقتی کسی اسپانسر همسر خود می شود به مدت سه سال متعهد است که هزینه های زندگی وی را در کانادا بپردازد. در این مدت اگر دو طرف از هم جدا شوند، این تعهد باطل نخواهد شد. اگر حتی پس از طلاق ٬ همسر سابق وی برای دریافت پاره ای  خدمات اجتماعی نظیر Social Welfare مراجعه کند، اسپانسر دچار مشکل می شود و ضمن اینکه باید دلیل این کار را به دولت توضیح دهدو متعهد است که همه مبالغی که همسر وی از دولت دریافت کرده را به دولت باز گرداند.

ضمنا اسپانسر متعهد است کلیه هزینه های فرزندان همسر را تا ۱۰ سال یا رسیدن آنان به سن ۲۵ سالگی (هر کدام زودتر برسد) تقبل کند.

در صورت اسپانسر کردن همسر٬اگر وی پس از ورود به کانادا از من جدا شود آیا وی میتواند اسپانسر همسر جدیدی برای خود بشود؟

فرد اسپانسر شده نمیتواند تا ۵ سال پس از ورود به کانادا ٬ اسپانسر همسر جدید خود شود.

در صورت تقاضای اسپانسرشیپی همسرم٬ آیا وی میتواند فرزندانش را هم همراه خود بیاورد؟

بله اما حداکثر سن قابل قبول فرزندان تحت  تکفل همسر ۱۸ سال تمام میباشد.

هزینه بررسی فایل در اداره مهاجرت کانادا چقدر است؟

هزینه تقاضا برای فرد اسپانسر شونده و اسپانسر کننده٬ جمعا ۱۰۴۰ دلار میباشد. برای هر فرزند زیر ۱۹ سال نیز باید ۱۵۰ دلار پرداخت شود.

همسر من باویزای موقت در کانادا بسر میبرد. در صورت ارسال تقاضای اسپانسرشیپی٬ ایا وی باید از کانادا خارج شود؟

خیر. ایشان میتوانند تا دریافت جواب نهایی از اداره مهاجرت ٬ در کانادا زندگی کنند. دولت کانادا طبق قوانین جدید٬ به این افراد اجازه کار نیز میدهد.

جهت برقراری تماس با بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: