• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک  2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال 2017 >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه Express Entry فدرال 2017

  • اقامت از طریق نیروی متخصص سسکچوان 2017  >> برنامه باز است

    اقامت دائم کانادا، برنامه استانی سسکچوان 2017

  • اقامت از طریق سرمایه گذاری کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری ۲۰۱۷

  • اخذ ویزای 5 ساله مالتیپل کانادا >>  برنامه باز است

    اخذ ویزا چندبار ورود کانادا

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک  >>  برنامه بسته است

    اقامت اتحادیه اروپا، کشور دانمارک 2017

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی  >>  برنامه باز است

    اقامت موقت، ویزای دانشجویی کانادا

اخذ ویزای کانادا, ویزای توریستی ۵ ساله مالتیپل کانادا

تعداد بازدید: 3482

ویزای توریستی ۵ ساله مالتیپل کانادا

متقاضیانی که قصد دیدار خانواده, گردشگری و شرکت در کنگره و همایش های بین المللی یا دوره های کوتاه تحصیلی در کانادا را داشته باشد و میتوانید به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست ویزای کانادا بصورت ۵ ساله و چند بار ورود دهند. براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند. (دارای ویزای شبنگن)
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزند انشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند.

اگر جز دو گروه فوق نباشیم آیا امکان اخذ ویزای مالتیپل وجود دارد؟
پاسخ با قاطعیت بلی است
در واقع اخذ برچسب ویزای مالتیپل شما مشروط به قانع کردن افسر مربوطه است و درست همینجاست که شما به یک مشاور مجرب و معتبر و امین نیاز خواهید داشت.

دارندگان این نوع ویزا امکان اقامت بمدت ۶ ماه در سال را دارند هزینه درخواست ویزا ۱۰۰ دلار به همراه ۸۵ دلار جهت انگشت نگاری در کشور ترکیه در یکی از مراکز وابسته به سفارت کانادا می باشد. مدت زمان پروسه اخذ ویزا بطور میانگین ۳۰ روزه می باشد.
مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form توسط ما ارایه خواهد شد.
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information توسط ما ارایه خواهد شد.
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • سایر مدارک لازم و مهم همزمان با شروع کار به شما ارایه خواهد شد

 

خدمات ما

اگر به هر دلیلی مایل به اخد ویزای مالتیپل کانادا هستید، امکان اخذ ویزا مالتیپل در کمترین زمان ممکن توسط ما براساس شرایط متفاوت شما وجود دارد و تمامی مراحل انجام کار شما توسط آقای برهانی فارغ التحصیل رشته حقوق و مهاجرت در کانادا با همراهی تیم حقوقی در تورنتو کانادا صورت میگیرد.

 

جهت مشاوره و ارسال سوال با ما در ارتباط باشید

 iranquebec@gmail.com

info@iranquebec.ir

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: