• اقامت از طریق نیروی متخصص کبک

    اقامت دائم کانادا - برنامه تخصصی Mon projet Québec کبک 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص فدرال

    اقامت دائم کانادا - برنامه Express Entry فدرال 2016

  • اقامت از طریق نیروی متخصص دانمارک

    اقامت اتحادیه اروپا - کشور دانمارک 2016

  • اقامت موقت از طریق ویزای دانشجویی

    اقامت موقت - ویزای دانشجویی کانادا

آشنایی با پروسه کبک

تعداد بازدید: 41623

Quebec Skilled Worker Program 

طبق توافق بین دولت کانادا و استان کبک، این استان به تنهایی می تواند مهاجرین را برای رفع نیازهای دولت خود انتخاب و گزینش کند. در برنامه استان کبک، بر خلاف برنامه انتخاب نیروی کار متخصص از طریق دولت فدرال، رشته های دانشگاهی در تمامی مقاطع دانشگاهی و دیپلم فنی اعلام شده در لیست رشته ها قادر به اقدام می باشند.

آشنایی با استان کبک

آن دسته از رشته ها که در لیست رشته های اولویت دار کبک ( به زبان فرانسه - انکلیسی) امتیاز بیشتری کسب کرده اند و با توجه به نیاز بازار کار کبک، خارج از نوبت رسیدگی می شوند. سایر رشته ها نیز که در لیست رشته های الویت کبک دارای امتیاز کمتری هستند، پذیرفته می شوند اما نیازمند دانش بالاتر زبان فرانسه خواهند بود. دانستن زبان فرانسه یکی از الزامات نانوشته این برنامه محسوب می شود. ارائه مدرک زبان فرانسه و انگلیسی (در صورت نیاز به نمره انگلیسی) جهت افزایش نمره پرونده تاثیر بسزایی خواهد داشت.

 افراد دارای تحصیلات و حرفه برای کبک باید تخصص، تحصیلات و سابقه کار مورد نیاز را داشته باشند و همچنین قابلیت جذب سریع به بازار کار را داشته تا بتوانند با موفقیت خود را تثبیت نمایند. برای واجد شرایط شدن و اقدام از طریق روش تخصص کاری استان کبک باید با توجه ۹ فاکتور موجود در جدول مربوطه براساس آخرین تغییرات کبک در ۱۸-۰۲-۲۰۱۶ حداقل امتیاز مریوطه را بدست آورید. موارد مشروحه زیر جزو الزامات اقدام در این کتگوری اعلام گردیده است:

  •  داشتن حداقل یک مدرک تحصیلی که در لیست رشته های کبک
  • دانش کافی در زبان فرانسه یا انگلیسی داشته باشید. امتیاز فاکتور زبان بسیار به رشته تحصیلی پرونده بستگی دارد.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

سیستم امتیاز بندی روش نیروی کار متخصص کبک:

کسب امتیاز لازم، یک متقاضی مجرد باید حداقل ۴۲ امتیاز برای تشکیل پرونده و ۴۹ امتیاز برای قبولی کسب نماید. اگر متقاضی متأهل باشد باید حداقل ۵۰ امتیاز برای تشکیل پرونده و ۵۷ امتیاز کسب نماید.

  •  تحصیلات و آموزش: حداکثر ۳۰ امتیاز
  • تجربه کار: حداکثر ۸ امتیاز
  • سن حداکثر: ۱۶ امتیاز
  • سطح زبان فرانسه / انگلیسی: حداکثر ۲۲ امتیاز
  • اقامت قبلی در کِبک و داشتن خویشاوند در کِبک : حداکثر ۸ امتیاز
  • ویژگی‌های همسر: حداکثر ۱۶ امتیاز
  • توانایی مالی:  حداکثر ۱ امتیاز
  • پیشنهاد کار تایید شده: حداکثر ۱۰ امتیاز
  • فرزندان وابسته: حداکثر ۸ امتیاز

 

جدول امتیازات: کلیک کنید

جهت تعیین امتیاز پرونده وارد صفحه ارزیابی سایت شوید.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

 پروسه انلاین ۲۰۱۶

این برنامه طبق اعلام اداره مهاجرت کبک بصورت آنلاین برای اولین بار صورت گرفت و تعداد ۱۰٫۰۰۰ پرونده در سال ۲۰۱۶ دریافت و ظرفیت سال ۲۰۱۶ تکمیل گردید.

پروسه انلاین ۲۰۱۷

امکان پذیرش جهت شروع و تکمیل پرونده انلاین در این روز ها وجود دارد.

تاریخ ثبت نهایی تاکنون توسط اداره مهاجرت کبک اعلام نشده است بمحض دریافت خبر در این خصوص اطلاع رسانی خواهد شد. تعداد پذیرش سال ۲۰۱۷ بزودی اعلام میشود سایت را دنبال کنید …

اطلاعات لازم پیرامون زمان و هزینه ها:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

قبل از مصاحبه – مرحله گزینش, هزینه اولیه بررسی پرونده شما:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

متقاضیان مهاجرت به کِبک مبالغی را تحت عنوان هزینه بررسی پرونده Application Processing Fee در وجه دولت کبک باید پرداخت نمایند. این هزینه ها عبارتند از :

۷۷۹ $  فرد متقاضی

۱۶۷ $  همسر یا فرزند – به ازای هر نفر

زمان تقریبی دریافت شماره پرونده و مصاحبه:

۱- دریافت رفرنس و شماره پرونده       ۳۰ روز بعد ثبت پرونده

۲-  اپدیت یا مصاحبه -گواهی قبولی     ۱۸ الی ۳۰ ماه پس از دریافت شماره پرونده برای رشته های ۱۲ و ۱۶ امتیازی

                                                ۲۴ الی ۴۸ ماه پس از دریافت شماره پرونده برای رشته های ۶ و ۰ امتیازی

آن دسته از متقاضیان و اعضای خانواده آنان که پروسه گزینش استان کبک را با موفقیت طی کنند قادر به دریافت گواهینامه موسوم به گواهی CSQ – Certificat de Sélection du Québec خواهند گردید و وارد پروسه پذیرش پس از دریافت CSQ می شوند.

تعرفه:

جهت اطلاع از تعرفه مشاوره این مرحله اینجا را کلیک کنید.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

بعد از مصاحبه (درصورت قبولی) – مرحله پذیرش, هزینه ثانویه بررسی پرونده شما:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

متقاضیان مهاجرت به کِبک مبالغی را تحت عنوان هزینه بررسی پرونده Application Processing Fee & Landing در وجه دولت کانادا باید پرداخت نمایند. این هزینه ها عبارتند از:

۵۵۰ $ فرد متقاضی

۵۵۰ $ همسر

۱۵۰ $ فرزند – به ازای هر نفر

هزینه لندیگ قبل از صدور ویزا:

۴۹۰  $ یک فرد متقاضی

۹۸۰ $ یک زوج متقاضی همراه با یک فرزند یا بیشتر

زمان تقریبی:

۱-  دریافت ویزای کانادا     ۴ الی ۱۰ ماه پس از دریافت شماره پرونده برای رشته های ۱۲ و ۱۶ امتیازی

                                    ۵ الی ۱۲ ماه پس از دریافت شماره پرونده برای رشته های ۶ و ۰ امتیازی

تعرفه:

 جهت اطلاع از تعرفه مشاوره این مرحله اینجا را کلیک کنید.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

با درخواست ویزا از دولت کانادا، اداره مهاجرت فدرال پرونده شما را بررسی کرده، شما را برای مدیکال فرا خوانده و در نهایت ویزای اقامت دائم Permanent Resident- PR  را صادر می کند.

بروز رسانی این صفحه: آبان ۹۵

ثبت شماره همراه جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت به کانادا
بستن

عضویت در خبرنامه پیامکی


برای عضویت در خبرنامه پیامکی، اطلاعات خود را وارد کنید
نام:
موبایل:
گروه:
لطفا کدفعال سازی را وارد کنید: